23 / 04 / 2024

Yörünge İnşaat nerede

Yörünge İnşaat nerede

Yörünge İnşaat Taahhüt Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Yörünge İnşaat Şirketi'nin merkez nakli Sultanbeyli'ye yapıldı. 

Umut Yıldırım İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Yıldırım İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Binnaz Yıldırım tarafından kuruldu.

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Sinan Yılmaz tarafından kuruldu.

Sıfır Sıfır Karbon Yönetim Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sıfır Sıfır Karbon Yönetim Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de Cihan Çelik ve Doruk Batuhan Şahnali ortaklığında kuruldu.

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldızlar İnşaat, Kartal projesi için düğmeye bastı. Peki Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede? İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede?

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi Eyüpsultan’da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Böyür tarafından kuruldu.

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi Ümraniye'de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Kılıç, Ahmet Özer  ve Yakup Köç tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Ender Yıldırım tarafından kuruldu.

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede?

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 20 milyon 581 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Denizlili tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat dünyanın en büyük 23'üncü müteahhitlik şirketi!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2020 listesinde 23’üncü sıraya yükseldi.

Rönesans İnşaat Türkiye’nin en büyük ilk 10 şirketinden biri oldu! 

RC Rönesans İnşaat, 27 milyar 742 milyon 267 bin TL ciro ile Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı Capital500 araştırmasında 10. sırada oldu...

Yörünge İnşaat nerede Haberi

Yörünge İnşaat nerede

Yörünge İnşaat Taahhüt Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Yörünge İnşaat Şirketi'nin merkez nakli Sultanbeyli'ye yapıldı. 

Yörünge İnşaat Taahhüt Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar,garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel,villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri,ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci...