20 / 04 / 2024

Yozgat amfi tiyatro

Yozgat amfi tiyatro

Yozgatlı iş kadını Sultan Demirel, 2 yıl önce vefat eden eşinin adına Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesine bin 500 kişilik amfi tiyatro yaptırmak için belediye ile protokol imzaladı...

Gaziantep Amfi Tiyatro’da yıkım başladı!

100.Yıl Atatürk Kültür Parkı içerisinde yer alan ve bir dönem Gaziantep’te gerçekleşen Ramazan Etkinlikleri ve konserlere ev sahipliği yapan Amfi Tiyatro’nun yıkımına başlandı.

Antalya Türkbeleni'ndeki işletmeler ihaleye çıktı!

Manavgat’ın akciğeri konumundaki Türkbeleni projesinde yer alan 2 Adet Kır Kahvesi, 2 Adet Kır Lokantası, 6 Adet Büfe-Kafe, Macera Parkı, Survivor Parkuru ve Amfi Tiyatro için ihale yapıldı.

Burhaniye Amfi tiyatro inşaatında inceleme yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 5 bin kişilik Burhaniye Amfi tiyatro körfezde cazibe merkezi olacak.

Burhaniye'de Amfi Tiyatro inşaatında sona gelindi!

Burhaniye’nin prestij projelerinden bir tanesi olan Amfi Tiyatro inşaatı büyük oranda tamamlandı. Tiyatro yaklaşık 73 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Balıkesir'e dev amfi tiyatro!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin Burhaniye'nin kültürel ve sanatsal faaliyetlerine büyük katkı sağlayacak 5 bin kişilik amfi tiyatroda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Balıkesir'de 22.4 milyon TL'lik yatırımın temeli bugün atılacak!

Balıkesir Havran Kanalizasyon Şebekesi ve Atıksu Arıtma Tesisi ile Burhaniye Taylıeli Amfi Tiyatro ve Rekreasyon Alanı inşaatları temel atma törenleri bugün düzenlenecek.

Didim Kültür Merkezi'nin imar planı kabul edildi!

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, ilçeye kültür merkezi ve amfi tiyatro kazandırma noktasında adımların atıldığını söyledi. Atabay, ''Poje çalışmaları başlayacak ve iki dosyada da aynı anda yürütülecek. Amfi tiyatroyu 2.koy bölgesinde düşünülüyor''dedi.

Zonguldak Alaplı'da amfi tiyatro inşa ediliyor!

Alaplı Belediyesi’nin Taşbaşı-Erdemyuva dolgu alanı üzerindeki Sahil Aile Park’ta yapımına başladığı amfi tiyatro inşaatı ve çevre düzenleme çalışmaları gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Expo Kulesi'nin yeni adı Turkcell Kule oldu!

EXPO 2016 Antalya'nın simgelerinden 100.7 metrelik 'Expo Kulesi'nin yeni adı 'Turkcell Kule' oldu. Amfi tiyatronun adı ise Turkcell Amfi Tiyatro diye değiştirildi.

Bandırma'ya amfi tiyatro inşa ediliyor!

Bandırma Belediyesinin projeleri kapsamında sahil bandında yapılması planlanan Amfi Tiyatro, sondaj çalışmaları ile bugün başladı. Amfi Tiyatro projesi sayesinde açık hava programları daha görkemli olacak...

Zonguldak Alaplı'ya bin 500 kişilik amfi tiyatro yapılacak!

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi belediyesi tarafından sahil kesimine 400 kişi oturma olmak toplam bin 500 kişilik amfi tiyatro projesi yapılacak. Doğaya uygun şekilde mimari projesi hazırlanan proje 4 bin metrekarelik alana inşa edilecek.

Antalya Rhodiapolis Antik Kenti'nde restorasyon çalışmaları son aşamada!

Kumluca Belediyesi tarafından ihalesi yapılan ve harcamaları Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından karşılanan Rhodiapolis Antik Kenti'ndeki amfi tiyatro, sahnenin korunması ve Opramoas Anıtı'nın restorasyonu çalışmasında so

Ankara Keçiören'e dev meydan!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Belediyesi'nin önünde yeni meydan düzenlemesi yapıyor. Keçiören metro duraklarının da bulunduğu meydanda,tören alanı, amfi tiyatro, havuz, gezinti yerleri ve oturma grupları yer alacak.

Yozgat amfi tiyatro Haberi

Yozgat amfi tiyatro

Yozgatlı iş kadını Sultan Demirel,  2 yıl önce vefat eden eşinin adına Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesine bin 500 kişilik amfi tiyatro yaptırmak için belediye ile protokol imzaladı.


Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl 18'incisini gerçekleştirecekleri Bahadın Şenlikleri’nin her yıl bir festival havasında geçtiğini belirterek,  Türkiye’nin birçok yerinden ve yurt dışından Bahadınlıların bu etkinlik için beldeye geldiğini söyledi.


Şenliklerde, sinemadan tiyatroya, panelden, şiire, resim ve karikatür sergisinden, konsere, yürüyüşlerden yarışmalara kadar çok farklı etkinliklere yer verildiğine işaret eden Özcan, şöyle konuştu:


"Şenliklerimizde, konserler ve özellikle tiyatro oyunları için yer sıkıntısı çekiyorduk. Beldemizin yerlilerinden ve Almanya’da ikamet eden Sultan Demirel kardeşimiz, Hakkın rahmetine kavuşan eşi Hacı Turan Demirel adına bin 500 kişilik bir amfi tiyatro yaptıracak. Protokolünü imzaladık....