26 / 04 / 2024

YP İnşaat Koordinat Çayyolu teslimat

YP İnşaat Koordinat Çayyolu teslimat

Mutlukent Koordinat Çayyolu fiyatları 435 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Koordinat Çayyolu projesinde peşin ödemelere yüzde 9 indirim yapılıyor...

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin ihalesine 5 teklif!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi tamamlandı. İhaleye en yüksek teklifi 385 milyon TL ile YP İnşaat verdi. 

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Cuma Yıldızhan vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketinin koordinatörlerinden İnşaat Mühendisi Cuma Yıldızhan vefat etti. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Emlak Konut, YP İnşaat Oran projesini tasfiye etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ihalesini 46 milyon 800 bin TL teklifle kazanan YP İnşaat'ın Ankara Çankaya Oran projesini tasfiye ettiğini açıkladı...

Gayrimenkuldeki getiri dövizden yüksek!

YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, dövizde son bir yıllık getirinin yüzde 35’lerde olmasına karşın gayrimenkulde bu oranın yüzde 11’lerde kaldığını uzun yıllara bakıldığında  gayrimenkuldeki getirinin dövizden yüksek olduğunu söyledi.

Osman Cem Çankaya: Konut üretimi doğal ihtiyaç!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, konut üretimini ve sektördeki gelişmeleri anlattı. Çankaya, konut üretiminin “doğal ihtiyaç” olduğunu ifade etti.

Çayyolu'nda konut alıcıları kaliteye önem veriyor!

YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, her ülkenin, her şehrin, hatta her semtin konutta farklı talepleri olduğunu, bunu fark eden ve uygulayabilen sektör temsilcilerinin başarıya ulaşabildiklerini söylüyor...

Koordinat Çayyolu’nda 0 faiz avantajı!

YP İnşaat tarafından hayata geçirilen Koordinat Çayyolu’nda yüzde 10’dan başlayan peşinat, sıfır faiz ve 84 ay vadeli kampanya fırsatı sunuluyor..

Koordinat Çayyolu'nda manzaram kapandı derdi yok!

YP İnşaat tarafından hayata geçirilen Koordinat Çayyolu projesinde “manzaram kapandı” derdi yok.

YP İnşaat Çankaya Oran projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle YP İnşaat imzası ile inşa edilecek Çankaya Oran projesinde yer teslimi yapıldı..

YP İnşaat Çankaya Oran projesinde imzalar atıldı!

İhalesinin 2. oturumu 16 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirilen Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici YP İnşaat A.Ş. ile dün imzalandı.

Emlak Konut Oran ihalesini YP İnşaat kazandı!

Emlak Konut Çankaya Oran ihalesinin 2. oturumu yapıldı. İhaleyi 46 milyon 800 bin TL teklif veren YP İnşaat kazandı..

Koordinat Çayyolu Ankara ödemeleri!

YP İnşaat imzasıyla yükselen Koordinat Çayyolu Konutları 2018 yılında teslim edilecek. Koordinat Çayyolu Ankara ödemeleri kapsamında uygulanan kampanya için son gün 31 Ekim...

YP İnşaat Koordinat Çayyolu teslimat Haberi

YP İnşaat Koordinat Çayyolu teslimat


Ankara Çayyolu'na bağlı Mutlukent Mahallesi'nde yükselen Koordinat Çayyolu projesi YP İnşaat tarafından inşa ediliyor. Koordinat Çayyolu projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daireler bulunuyor.


Koordinat Çayyolu projesinde dairelerin büyüklükleri 58 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor. Koordinat Çayyolu Evleri projesinde teslimlerin 36 ay sonra yapılması planlanıyor.


16 katlı üç blok ve 8 katlı yatay bloklardan oluşan Koordinat Çayyolu Evleri projesinde 427 adet konut yer alıyor. Koordinat Çayyolu projesinde peşin alımlara yüzde 9 indirim yapılıyor.


30 bin metrekare alanda inşa edilen Koordinat Çayyolu Ankara projesinde spor alanları, fitness, sauna, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar yer alıyor. Mutlukent Koordinat Çayyolu fiyatları 435 bin TL ile 2 milyon TL aralığında değişiyor. 



Adres : Mutlukent Mah. 1942. Cad. Çayyolu/Ankara


Tel : 0312 236 0 236

Web...