16 / 04 / 2024

Yues Turizm inşaat nerede

Yues Turizm inşaat nerede

Yues Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Ete tarafından kuruldu. 

Tekuse Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tekuse Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Temuçin Ünalp ve Kutay Ünalp ortaklığında kuruldu.

Ütopya Turizm İnşaat'ın şirket payları yakın izleme pazarına alındı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın Utopia World Hotel'in satışını gerçekleştirmesinin ardından Borsa İstanbul yönetimi tarafından, şirket payları yakın izleme pazarına alındı.

Utopya Turizm İnşaat kar payı dağıtmayacak!

Utopya Turizm İnşaat'ın 2019 yılını, VUK bilançosu ve UFRS bilançosuna göre zarar ile kapatması dolayısı ile 2019 yılı için kar payı dağıtılmamasının yapılacak Genel Kurul toplantısında ortaklarımızın onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi. 

Utopya Turizm İnşaat'ın genel kurul toplantısı tescillendi!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret'in 16 Aralık'ta gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi...

Utopya Turizm İnşaat'ın olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret'in 14 Ocak'ta gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi...

Cengiz Aksoyer, Utopya Turizm İnşaat'tan ayrıldı!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Cengiz Aksoyer istifa ederek görevinden ayrıldı. Aksoyer'in koltuğuna Elvan Altuntaş oturdu...

Utopya Turizm İnşaat sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. kayıtlı sermaye tavanı artırımı hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklama yaptı. Utopya Turizm İnşaat sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak.

Utopya Turizm İnşaat kar dağıtımı yapacak mı?

Utopya Turizm İnşaat 2017 yılı için kar payı dağıtılmamasının yapılacak Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunacak...

Ütopya Turizm İnşaat'ın davası sonuçlandı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın 21 Kasım 2015'te duyurmuş olduğu menfi tespit-tazminat-itirazın iptali davası kararı için Yargıtay'a yapmış olduğu temyiz başvurusu sonuçlandı.

Utopya Turizm İnşaat bağımsız denetim şirketini belirledi!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi, Köker Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim'in genel kurulda onaya sunulmak üzere, bağımsız denetçi olarak seçilmesine karar verdi.

Aras Araştırma Hafriyat Nakliyat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Araştırma Hafriyat Nakliyat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Timuçin, Metin Timuçin ve Atınç Tolga Timuçin ortaklığıyla 210 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Nurçin Turizm İnşaat Otomotiv Nakliyat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurçin Turizm İnşaat Otomotiv Nakliyat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Nurçin tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Ümraniye, Altınşehir Mahallesi, Erbaş Sokak'ta kuruldu.

Davşan Emlak Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Davşan Emlak Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdinç Davşan ve Gülçin Davşan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Yues Turizm inşaat nerede Haberi

Yues Turizm inşaat nerede

Yues Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Ete tarafından kuruldu. 

Yues Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya...