18 / 04 / 2024

yunak prestij cadde

yunak prestij cadde

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yunak’ta tamamladığı prestij cadde çalışmalarına 3 milyon 200 bin lira harcadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçeye değer katan caddelerin hayırlı olmasını diledi.

Erzurum Olur'un çehresi değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde Projesi” ile şehrin yerleşim yerlerini turizm ilçelerine dönüştürmek adına çalışmalarına devam ediyor. 

Erzurum Pasinler’de muhteşem dönüşüm başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde” projelerini tüm ilçelerde başlattı. Bölgede, kentsel dönüşüm projeleri hızla sürüyor. 

Manisa Salihli Prestij Cadde'deki dönüşüm tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Salihli Belediyesi, şehrin işlek caddelerinden olan Atatürk (Çınarlı) Caddesinde gerçekleştirdiği prestij caddesi dönüşüm çalışmalarını tamamlıyor.

Bahçeşehir Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor!

6 yolun prestij cadde haline getirildiği Başakşehir'de Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor.

Sultangazi'ye yürüyüş yolu ve bisiklet parkuru!

Sultangazi'de yer alan 1. Cebeci Yolu prestij cadde oluyor, yapılacak çalışmalarla yolun açık hava alışveriş merkezine dönüşmesi amaçlanıyor.

Gölcük Prestij Sokak projesinde çalışmalar hızlandı!

Sokak ve cadde yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi prestij sokak uygulamasına 35. Sokak'tan başladı.

Manisa yeni prestij caddesine kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi prestij cadde yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Soma prestij caddesi olacak Atatürk Caddesi’ne kavuşuyor.

Zeytinburnu 10. Yıl Caddesi prestij cadde oluyor!

Abdi İpekçi Spor Salonu sebebiyle Protokol Yolu olarak da hizmet veren Zeytinburnu'ndaki 10. Yıl Caddesi prestij cadde oluyor.

Alanya Mahmutlar'ın vizyonu prestij cadde ile değişiyor!

İhale tarihinden hemen sonra çalışmaların başladığı Mahmutlar Atatürk Caddesi’nde altyapı ve üstyapı düzenleme çalışmaları son sürat devam ediyor.

Manisa Turgutlu'ya prestij cadde müjdesi!

Manisa’daki ilçelere prestij caddeleri inşa ederek modern yaşam alanlarına imza atan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, Turgutlu’ya da kazandıracağı caddeler için çalışmalara başladı.

Konya Hüyük'e 4,8 milyon liralık prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Hüyük İlçesi’nde 4,8 milyon liralık prestij cadde yatırımı gerçekleştirdi.

Sultanbeyli Bosna Bulvarı prestij kazanıyor!

Sultanbeyli'nin en işlek bulvarından biri olan Bosna Bulvarı’nda prestij cadde uygulaması yapılıyor. Yapılan uygulamayla görüntüsü neredeyse tamamen değişecek olan bulvarda çalışmalar başladı.

Eyüp Esentepe'de prestij cadde çalışmaları başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Eyüp Belediyesi iş birliğiyle Esentepe Mahallesinde prestij cadde çalışmalarına başladı.

yunak prestij cadde Haberi

yunak prestij cadde


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerde yaptıkları yatırımlar kapsamında prestij caddeleri adım adım tamamladıklarını söyledi.


Konya’nın büyük ilçelerinden biri olan Yunak’ta 5 ana caddede düzenleme yaptıklarını dile getiren Başkan Akyürek, “İlçelerimize modern bir görünüm kazandırmak için ana caddelerde düzenlemelerimizin büyük çoğunluğu tamamlandı. Yunak ilçemizde de Hükümet, Uzun, Ankara, Bademlik ve Namık Kemal caddelerinde ana cadde tanzim çalışmalarını tamamladık. Toplam 3 kilometrelik çalışma kapsamında hizmete sunduğumuz caddeler alt yapısı, kaldırımları ve asfaltlarıyla ilçeye değer katacak” dedi.


SÖZ VERDİK, GERÇEKLEŞTİRDİK


Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında ilçelere gerçekleştirdikleri ziyaretlerde söz verdikleri gibi tüm ilçe merkezlerinde alt yapısı tamamlanmış, kaldırımı, bisiklet yolu ve kaliteli asfaltıyla örnek caddeler kazandırdıklarını belirten Başkan Akyürek, Yunak’a yapılan ve 3 milyon 200 bin liraya mal olan caddelerin...