18 / 04 / 2024

yunanistan özelleştirilecek sektörler

yunanistan özelleştirilecek sektörler

Türk yatırımcıları, Yunanistan’da 50 milyar avroya özelleştirilecek sektörlerle yakından ilgileniyor. Karadeniz Kalkınma Bankası Başkanı Delikanlı, “Burada iş yapmayla ilgilenen firmaları yakından takip ediyoruz” dedi.

Dikkat çeken sonuçlar! 2022'de en çok eleman arayan sektörler ve en çok başvuru yapılan ilanlar hangileri oldu?

En fazla eleman ilanı veren sektörler hangileri, en çok başvuru yapılan ilanlar hangileri? En çok başvuru hangi saatlerde yapılıyor? En hareketli ay hangisi oldu? İşte istihdama dair dikkat çeken sonuçlar...

2023’te borsada hangi sektörlerin yıldızı parlayacak, yatırımcı için riskli ve karlı sektörler hangileri olacak?

Borsa, yeni yıla tarihi rekorlarla girerken, yatırımcının da en fazla merak ettiği, önümüzdeki yıl yıldızı parlayacak sektörler hangileri olacak sorusu. işte bu sorunun yanıtlarını konunun uzmanı bir isim detaylarıyla açıkladı.

Adana, Muğla ve İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Bugünkü 31519 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Adana, Muğla ve İzmir illerinde yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek.

15 ilde bulunan 31 taşınmaz özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 15 ilde yer alan 31 taşınmaz "satış" usulü ile özelleştirilecek.

13 ilde bulunan 34 taşınmaz özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 13 ilde yer alan 34 taşınmaz "satış" usulü ile özelleştirilecek.

10 ildeki 44 taşınmaz özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından,10 şehirde bulunan 44 taşınmaz satış yöntemiyle özelleştirilecek.

Güllük Liman Sahası özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından (ÖİB) Güllük Liman Sahası 45 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek.

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye ait gayrimenkul özelleştirilecek!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne ait gayrimenkul satış yöntemiyle özelleştirilecek.

Gayrimenkul sektörü hapşırsa diğer sektörler hasta oluyor!

2018 yılında gözlerin gayrimenkul sektörü üzerinde olduğunu söyleyen Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, sektörün 200 alt sektörü etkilediğini belirterek, "Bizim sektör hapşırsa diğer sektörler hasta oluyor" dedi.

Şile'deki 5 taşınmaz özelleştirilecek!

İstanbul’un Şile ilçesinde bulunan 5 taşınmaz "satış" yöntemiyle özelleştirilecek. Balibey ve Çayırbaşı mahallelerinde bulunan taşınmazlar için son teklif verme süresi 10 Eylül'de.

Veysel Eroğlu: 14 şeker fabrikasının özelleştirilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "14 şeker fabrikası özelleştirilecek. Anayasa Mahkemesinin kararlarını dikkate alarak çok güzel bir şartname hazırladık" şeklinde konuştu.

Hasanoğlu İnşaat, MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne katılacak!

11-12 Ekim'de WOW Convetion Center'de gerçekleşecek olan MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne Hasanoğlu İnşaat da katılacak..

İstanbul'da 3 ilçedeki 5 gayrimenkul özelleştirilecek!

Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı'na göre İstanbul'da Başakşehir, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'deki 5 gayrimenkul özelleştirilecek..

yunanistan özelleştirilecek sektörler Haberi

yunanistan özelleştirilecek sektörler

Ekonomik krizle boğuşan Yunanistan, 50 milyar avro özelleştirme hedefliyor. Türk yatırımcılar ise şimdiden Yunanistan'daki özelleştirmelere odaklandı. Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası Dönem Başkanı İhsan Uğur Delikanlı, Banka'nın misyonunun üye ülkelerin kalkınmasına katkıda bulunmak olduğunu belirterek, “Yunanistan'da özelleştirilmesi planlanan alanlara ilgiliyiz. Havaalanı ve enerji alanlarındaki özelleştirmeler Bankamız için öncelik oluşturuyor. Burada iş yapmayla ilgilenen firmaları yakından takip ediyoruz” dedi.


ÖNCELİK HAVAALANI VE ENERJİ

Yunanistan'da ekonomik krizden sonra birçok alanda özelleştirmeye gidileceğini anımsatan Delikanlı, Banka'nın bu alanlara ilgisi olduğunu aktardı. Delikanlı, özelleştirmelerde yer alacak firmaları yakından takip ettiklerini ve bu firmalara kredi finansmanı sağlamak istediklerini anlattı. Havaalanı ve enerji alanlarındaki özelleştirmelerin Banka için öncelik oluşturduğunu vurgulayan Delikanlı, şöyle devam etti: “Türkiye'nin dönem başkanlığında iddialı büyüme hedefleri koyduk. 2018'in temmuz ayında bitecek başkanlık sonuna...