23 / 04 / 2024

Yunus Kılıç hobi bahçeleri açıklaması

Yunus Kılıç hobi bahçeleri açıklaması

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Yunus Kılıç, "Biz hobi bahçelerine karşı değiliz ama bu bahçelerin tarım arazisi üzerine kurulmasına da izin veremeyiz" dedi.

Hobi bahçeleri yıkılıyor!

TBMM Tarım ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, tarım arazilerine kurulmuş hobi bahçelerinin yıkılacağını dile getirdi. 

Yunus Kılıç: Hobi bahçelerinin tarım arazisine kurulmasına izin veremeyiz!

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Yunus Kılıç, "Biz hobi bahçelerine karşı değiliz ama bu bahçelerin tarım arazisi üzerine kurulmasına da izin veremeyiz" dedi.

Akset İnşaat Tarım Gıda Hayvancılık Yem Enerji Lojistik Tarım Aletl.Oto Mad.İth.Ve İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akset İnşaat Tarım Gıda Hayvancılık Yem Enerji Lojistik Tarım Aletl.Oto Mad.İth.Ve İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Kılıç tarafından kuruldu.

Tarım arazilerine kurulan hobi bahçelerindeki yapılar yıkılacak!

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, arsa özelliği kazanmamış tarım alanına kurulan hobi bahçelerindeki yapıların yıklacağını açıkladı.

Kartal'da çöken binanın yanındaki Yunus Apartmanı yıkılıyor!

Kartal’da çöken ve 21 cana mezar olan Yeşilyurt Apartmanı’nın yanında bulunan Yunus Apartmanı da göçme tehlikesi nedeniyle yıkılıyor.

Bekiroğulları Dalgıçlık Organizasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekiroğulları Dalgıçlık Organizasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yunus Kılıç ve Osman Ahmet Yazla ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Pendik, Sapanbağları Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul'da 3 okul için ihaleye çıkılıyor!

Ataşehir Yunus Emre İşitme Engelliler Okulu, Bağcılar Sancaktepe Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi ve Beyoğlu Halıcıoğlu İşitme Engelliler Okulu'nun yeniden yapımı için ihaleye çıkılıyor.

Yunus Kılıç Kars projeleri hakkında bilgi aldı!

AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan, Kars 'ta belediye tarafından yürütülen projeleri yerinde inceleyerek Başkan Bozkuş 'tan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Kılıç İnşaat Malzemeleri Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç İnşaat Malzemeleri ve Turizm Otelcilik Sanayi ve Dış Limited Şirketi, Tayfun Özkılıç tarafından 17 Nisan'da 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kira kontratı bitmeden evden çıkılır mı?

İki yıllık kira kontratınız var. Ama kontrat süresi dolmadan evden çıkmak istiyorsunuz. Bu durumda kira kontratı bitmeden evden çıkılır mı, işte yanıtı....

Suat Kılıç: Diyarbakır'a 33 bin kişilik stadyum inşa edeceğiz!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ''Diyarbakır'ı 33 bin koltuk kapasiteli yeni bir stadyuma kavuşturacağız" dedi...

Demir Kılıç Tasarım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Kılıç Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hümeyra Kılıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan tarihinde kuruldu

Kılıçlar Konut Yapım İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçlar Konut Yapım İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sadık Kılıç, Sercan Kılıç tarafından 200 bin liralık sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu

Yunus Kılıç hobi bahçeleri açıklaması Haberi

Yunus Kılıç hobi bahçeleri açıklaması

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Yunus Kılıç, hobi bahçelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Yunus Kılıç, teklifte bulunan tarım arazilerine kurulan hobi bahçelerindeki yapıların yıkılmasıyla ilgili görüşlerini açıkladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; amaçlarının hobi bahçelerine olan ilgiyi azaltmak olmadığına dikkat çeken Kılıç, şunları kaydetti: 

"Bizler de vatandaşlarımızın ayaklarının toprağa değmesini istiyoruz. Amacımız hobi bahçelerinin birinci sınıf tarım arazileri üzerinde kurulmasını engellemektir. Çocuklarımıza bırakmakla sorumlu olduğumuz bu arazileri korumak zorundayız. Burada yerel yönetimlere görev düşüyor. Yerel yönetimler, marjinal tarım alanlarına alt yapı götürebilirler. Vatandaşlarımız da oraları bahçeye çevirip doğayla iç içe olma ihtiyaçlarını giderebilirler. Biz hobi bahçelerine karşı değiliz ama bu bahçelerin tarım arazisi üzerine kurulmasına da izin veremeyiz." 

Yunus Kılıç, tarım arazilerine kurulan hobi bahçelerindeki yapıların yıkılmasıyla ilgili, "Biz hobi...