29 / 03 / 2024

Yüreğir Kışla Konutları kura çekilişi 2016

Yüreğir Kışla Konutları kura çekilişi 2016

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi 1. Etap'ta 354 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede toplam 772 daire ve 43 işyeri bulunuyor. Peki Adana Yüreğir Kışla Mahallesi TOKİ kura çekimi ne zaman?

Adana Yüreğir Belediyesi düğmeye bastı! Büyük dönüşüm ile depreme dayanıklı konutlar inşa ediliyor!

Adana’nın Yüreğir Belediye Şehit Erkut Akbay Mahalle'sindeki kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Projeye ilişkin Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bilgi verdi.

Adana Yüreğir'de 825 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 8 iş yeri!

Adana ili Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan 8 adet iş yerini satıyor. İşte o arsaların büyüklükleri ve fiyatları...

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinat bedelleriyle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

Adana Yüreğir'de 92.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Adana 1. İcra Dairesi, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Seyhan Mahallesi'nde yer alan fabrikayı 92 milyon 299 bin 811 TL'ye icradan satıyor...

Adana Yüreğir Belediyesi'nden satılık 25 gayrimenkul!

Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesinde yer alan 25 gayrimenkulü satıyor...

Adana Yüreğir'de 10.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Adana 14. İcra Dairesi, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Kuruköprü Mahallesi, 303 ada 30 parselde yer alan 8 katlı oteli 10 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

Adana Yüreğir Belediyesi'nden satılık 16 gayrimenkul!

Adana Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Karşıyaka, Seyhan ve Taşçı mahallelerinde yer alan 16 gayrimenkulü satıyor...

Adana Yüreğir Belediyesi'nden 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı tarafından Seyhan Mahallesi'nde bulunan arsayı 9 milyon 847 bin 53 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 29 Nisan 2021 günü gerçekleşecek.

Adana Yüreğir'deki atıl araziler ne olacak?

Adana Yüreğir Devlet Hastanesi'nin yanındaki büyük boş arazi güvenlik ve pislik tehdidi oluşturuyor. Peki bu arazi ne olacak?

Adana Yüreğir Belediyesi'nden rayiç bedeli için kolaylık!

Adana Yüreğir Belediyesi, Tapu Müdürlüğü’ne rayiç bedeli görme yetkisi verdi. Böylelikle vatandaşların rayiç bedel sorgulamak için belediyeye gitmesi gerekmeyecek.

Adana Yüreğir'de 13.3 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Adana Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesinde yer alan 11 gayrimenkulü 13 milyon 333 bin 797 TL'ye satıyor...

Adana Yüreğir'deki metruk binalar yıkıldı!

Adana Yüreğir Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevreye ve vatandaşa rahatsızlık veren metruk binaları yıktı.

Adana Yüreğir'de rezerv yapı alanları imara açıldı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Koza ve Yeşilbağlar Mahalleleri’nde vatandaşların inşaat yapmasını engelleyen rezerv yapı alanı iptal edilerek 75 hektarlık bölge imara açıldı.

Yüreğir Kışla Konutları kura çekilişi 2016 Haberi

Yüreğir Kışla Konutları kura çekilişi 2016

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 324 konut yıkılarak yerine 772 konut ve 43 işyeri inşa edilmişti. Projede yer alan 354 konut kura yöntemiyle satışa sunuldu.

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi TOKİ kura çekimi ne zaman?

Dairelerin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı TOKİ Adana Yüreğir Kışla Evleri kura satışları bugün saat 15.00'te, Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenecek. 


TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi'nde konut ve ticari ünitelerin yanı sıra park bahçe, kapalı semt pazarı ve dinlenme alanları bulunuyor. 


224 bina ve 415 bağımsız bölümün yer aldığı TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi 2. Etap'ta ise kentsel dönüşüm kapsamında 669 adet konut ve 28 adet işyeri yapılması öngörülüyor.  


Özge...