19 / 04 / 2024

Yurtbay Seramik ürünleri

Yurtbay Seramik ürünleri

Yurtbay Seramik yaşadığı yerde kendi stilini oluşturmak isteyenlere, uygulanabilir birbirinden şık fikirler arayanlara yeni ürünlerini sunuyor.

Yurtbay Seramik, Frame serisini satışa sundu!

Yurtbay Seramik, en iyi serilerinden Frame'i satışa sundu. Beton görünümlü ürünlerle mekanlarda sadelik hedefleniyor. Duvar zemin kullanımına uygun Frame 45x90 etabında.

Yurtbay Seramik, UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılacak!

Yurtbay Seramik, 23 - 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılarak en yeni ürünlerini Salon 3, Stand 309-321’de sergileyecek.

Yurtbay Seramik'ten mucize dokunuşlar!

Doğa, seramiğe kendiliğinden oluşan olağanüstü dokularıyla eşi benzeri olmayan mucizeler sunar. Yurtbay Seramik bu mucizelere, doğadan aldığı ilhama bugünün zevki, teknolojisi ve estetiğiyle karşılık verir. Taşın doğal dokusunu taşıdığı Mojo’daki gibi…

Yurtbay Seramik'in iki yeni serisi koleksiyondaki yerini aldı!

Yurtbay Seramik doğadan ilham alarak, doğanın tüm dokularını seramiğe taşımaya devam ediyor. Ahşap görünümlü iki yeni seri, 'Antik Wood' ve 'Samba' sonbahar koleksiyonu arasındaki yerini aldı.

Yurtbay Seramik'in iki yeni serisi koleksiyonu arasındaki yerini aldı!

Yurtbay Seramik doğadan ilham alarak, doğanın tüm dokularını seramiğe taşımaya devam ediyor. Ahşap görünümlü iki yeni seri, “Antik Wood” ve “Samba” sonbahar koleksiyonu arasındaki yerini alıyor.

Yurtbay Seramik'ten sonbahara yakışan iki seri daha!

Yurtbay Seramik’ten Gusto’dan sonra sonbahara yakışan iki yeni seri daha: Samba ve Antikwood. Her ikisi de natürel ürün grubu içinde ve ahşap dokulu.

Yurtbay Seramik’in iş ortağı Seratime Yapı Samsun'da şube açıyor!

Yurtbay Seramik’in iş ortağı Seratime Yapı Malzemeleri Mühendislik İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. 16 Ekim 2015, Cuma günü Samsun şubesinin açılışını gerçekleştirecek.

Yurtbay Seramik yeni serisi Gusto’yu öneriyor!

Yurtbay Seramik, evinin en güzel sonbahar halini görmek isteyenlere doğadan ilham alan Gusto’yu öneriyor. Gusto, ahşap dokusuyla sonbaharın davetkâr renkleri eşliğinde bulunduğu ortamı renklendiriyor.

Yurtbay Seramik mobil uygulaması sayesinde her yerde!

Yurtbay Seramik’in geliştirdiği mobil uygulaması sayesinde cep telefonunuzdan ve tabletinizden, istediğiniz her yerde. Yurtbay Seramik’in yeniliklerine, ürünlerine kolaylıkla ulaşabilmenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Yurtbay Seramik, TSE Çift Yıldız Belgesi aldı!

Sektörde 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik, üretime başladığı ilk günden bu yana süregelen “kaliteli ürün” anlayışının bir göstergesi olarak, TSE Çift Yıldız Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Yurtbay Seramik, tasarımlarını UNICERA'da sergiledi!

Yurtbay Seramik, bu yıl 27. kez düzenlenen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilenen standında sergilediği ürünlerle hem tasarım hem de trendleri belirleyen yönünü ortaya koydu.

Yurtbay Seramik Antalya'daki ilk concept mağazasını açıyor!

Yurtbay Seramik’in Antalya’daki iş ortağı Asacarlar Yapı Malzemeler Ltd. Şti., 19 Aralık 2014, Cuma günü Antalya’nın en büyük seramik mağazasını açacak. Mağazada Yurtbay Seramik’in her beğeniye hitap edecek göz alıcı tasarımları yer alacak.

Yurtbay Seramik Cersai Fuarı'na katıldı!

22- 26 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bologna kentinde gerçekleştirilen fuarda yeni ürün portföyünü sergileyen, vizyonuyla sektörüne yurtiçi ve yurtdışında öncülük eden Yurtbay Seramik, Cersaie Fuarı’nda, ziyaretçilerle buluştu.

Yurtbay Seramik Era serisi ile mermerin eşsiz dokusunu yakalayın!

Doğanın benzersiz dokularını seramiğe taşıyan Yurtbay, banyonuzda ve dilediğiniz her yerde, mermerin ebedi güzelliğine ERA Serisi ile yer açmanızı sağlıyor. Yurtbay Seramik Era serisi ile mermerin eşsiz dokusunu yakalayın.

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Libadiye Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Kale ürünleri artık Hepsiburada’da!

Türkiye'de seramik sektöründe hizmet veren Kaleseramik'in ürünleri artık Hepsiburada’da satışa sunuluyor.

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Mutlu tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Eylül 2017'de kuruldu.

Yurtbay Seramik'ten Spatula Serisi!

Yurtbay Seramik'in Spatula Serisi ile evinize benzersiz bir hava katabilirsiniz. Spatula Serisi, yaşam alanınıza yepyeni çağdaş bir görünüm kazandıracak

Yurtbay Seramik Mojo serisiyle UNICERA'da!

Seramik ve tesisat sektörünün dünya ve Türkiye pazarına yön veren UNICERA, 08-12 Mart 2017 tarihlerinde, CNR Expo Yeşilköy'de, düzenlenecek. Yurtbay Seramik Mojo serisiyle katılıyor.

Yurtbay Seramik 26-30 Eylül arasında Cersaie Fuarı’nda!

Yurtbay Seramik, 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek Cersaie Fuarı’nda Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasında yerini alarak ziyaretçilerini, 16. Hall, B61-B66 stantta ağırlayacak.

Yurtbay Seramik'ten şık fikirler arayanlara 3 yeni ürün!

Yurtbay Seramik yaşadığı yerde kendi stilini oluşturmak isteyenlere, uygulanabilir birbirinden şık fikirler arayanlara yeni ürünlerini sunuyor.

Yurtbay Seramik Brick Stone Serisi ile duvarlarınız boş kalması!

Panel duvarlarda tuğla görünümü elde etmek isteyen, natürel ve soft dekorasyon stiline ilgi duyan herkes için Yurtbay Seramik, Brick Stone Serisi’ni öneriyor.

Yurtbay Seramik, ABD'deki Coverings Fuarı’na katılacak!

Yurtbay Seramik, doğal taş sektöründe 3,4 milyar dolarlık ithalat değeri ile dünyadaki en büyük pazar olan ABD’nin en büyük fuarı konumundaki Coverings Fuarı’na katılacak.

Yurtbay Seramik hayalini kurduğunuz evi gerçeğe dönüştürüyor!

Doğanın güçlü dokuları ile en çok vakit geçirdiğiniz yaşam alanlarınıza taze dokunuşlar getirin. Yurtbay Seramik’in sunduğu Rose Wood, Soho, Condor, Jüpiter serileriyle hayalini kurduğunuz evi gerçeğe dönüştürmeye başlayın.

Yurtbay Seramik ürünleri Haberi

Yurtbay Seramik ürünleri

Seramik karoların yalnızca banyo ve mutfaklarda kullanılan, tek renkte, 10 x 10 ebatında kareler olarak görüldüğü zamanlar geçmişte kaldı. Mimaride ve iç dekorasyonda oluşan minimalist akımlar, karo endüstrisi tarafından da benimsendi. Bugün, her mekâna uyumlu seçenekler sunan seramik karolar; dış cepheden bahçeye, balkondan havuza, yatak odasından oturma odasına, salon zemininden antreye kadar çeşitli yaşam alanlarında kullanılır hale geldi. Yaşam alanlarınızın duvar ve zeminlerini seramik ile kaplamak ya da seramiklerinizi yenilemek istiyorsanız; Yurtbay Seramik’in sezon önerilerine gelin birlikte göz atın. Yaşadığı yerde kendi stilini oluşturmak isteyenleri, uygulanabilir birbirinden şık fikirler arayanları bekleriz.


Rose


Şık bir banyo için Rose Serisi, tüm görkemiyle yuvanızda yerini almaya hazır. Rose üç boyutlu, zarif, beyaz çiçek figürleriyle, tasarımda klasik çizgiden yana olanlar için ideal bir seçenek sunuyor....