19 / 04 / 2024

Yusuf Odabaş kim

Yusuf Odabaş kim

Merkez Valisi Yusuf Odabaş, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Bayburt Valiliğine atandı. Peki, Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir? İşte Bayburt Valisi Yusuf Odabaş..

Yusuf Canbolat kimdir? Yusuf Canbolat ne iş yapmaktadır?

Yusuf Canbolat kimdir? Yusuf Canbolat'ın eğitim durumu nedir? Yusuf Canbolat'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yusuf Canbolat'ın kim olduğu ve Yusuf Canbolat'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, Bayburt Valiliğine Yusuf Odabaş atandı. Peki, Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir? İşte Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş..

Yusuf Odabaş kimdir?

Merkez Valisi Yusuf Odabaş, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Bayburt Valiliğine atandı. Peki, Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir? İşte Bayburt Valisi Yusuf Odabaş..

Tapu döner sermaye ücretini kim öder?

Tapu dairesinde gerçekleşen alım satım işlemlerinde yapılan masraf kapsamında tapu harcının yanı sıra, tapu döner sermaye bedeli ücreti de yer alıyor. Peki, tapu döner sermaye ücretini kim öder?

Kısmi yapı kullanma iznini kim alır?

Yapının tamamlanan bağımsız bölümlerine kısmi yapı kullanma izni düzenlenebiliyor Kısmi yapı kullanma izin belgesi nasıl alınır gerekli belgeler nelerdir? Kısmi yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve binanın ruhsat eklerine uygunluğunu gösteren belgeye Yapı kullanım izin belgesi deniyor. Peki, Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Yusuf Öztürk: 60 adet yat limanı yapılmalı!

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, "Bu hedefe ulaşmak için de 500 yatlık en az 60 adet yat limanı inşaa edilmesi gerekli" dedi...

Yusuf Öztürk: 2030'a kadar 30 yeni marina yapılmalı!

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk Türkiye'deki yat sayılarının değişim yüzdesi incelendiğinde ülkede dolaşan yat sayılarında yıllık ortalama %15'in üzerinde artış olduğunu söyledi.

Tellaliye harcını kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince her çeşit menkul ve gayrimenkul mal ve mahsüllerin satışı, Tellaliye harcına tabi tutuluyor. Peki, tellaliye harcını kim öder? Tellallık harcının mükellefi kimdir?

Bina inşaat harcını kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde yapılan ilave ve tadiller de dahil her türlü bina inşaatı, inşaat veya tadilat ruhsatı bina inşaat harcına tabi tutuluyor. Peki bina inşaat harcını kim öder?

Kim Kardashian-Kanye West çiftinin malikaneleri yenileniyor!

Kim Kardashian-Kanye West çifti oturacak ev bulamadı. Sahibi oldukları 11 milyon dolar değerindeki Bel Air Malikanesi'ni geçen yıl tadilata sokan ünlü çift, evin henüz tamamlanamaması nedeniyle ayrı evlerde yaşıyor...

Yusuf Ziya Yılmaz: 30 bin riskli konutu 8 yılda dönüştürürüz!

Başkanlar ve Şehirleri’nde bu haftaki konuğum Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna dördüncü dönemdir oturan Yusuf Ziya Yılmaz. Bu röportaj benim için diğer röportajlarımdan biraz farklı. Zira ben Samsunlu’yum.

Mantolama masrafını kim öder?

Bir binaya mantolama yapılması için tüm kat maliklerinin onayının alınması şart mı? Kat malikleri ile dükkan sahipleri, mantolama bedeline katılmak zorunda mı? Mantolama masrafını kim öder?

Yusuf Odabaş kim Haberi

Yusuf Odabaş kim

Yusuf Odabaş kimdir?

Merkez Valisi Yusuf Odabaş, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Bayburt Valiliğine atandı. Peki, Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir?


12.03.2011 tarih ve 2011/484 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı İle İstanbul Beylikdüzü Kaymakamı İken Kilis Valisi olarak atanan Sayın Yusuf ODABAŞ, 1952 yılı Samsun ili Kozlu köyünde doğdu. Öğrenimine Hasköy ilköğretim okulunda başladı. 19 Mayıs lisesini bitirdikten sonra Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye bölümünden 1976 yılında lisans diplomasi aldı. Aynı yıl Maiyet memuru sınavını kazanarak İçişleri Bakanlığında göreve başladı.


Sırasıyla Hayrabolu, Seydişehir, Kepsut ve Şuhut ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Kaymakamlık kursunu başarı ile bitirerek Hekimhan ilçesine asil Kaymakam olarak atandı.

Askerliğini Ankara'da Jandarma Genel Komutanlığı'nda Mali Yönetim İnceleme Şube Müdürü olarak yaptı.


Daha sonra Kumluca, Olur, Espiye,...