20 / 04 / 2024

Yusuf Ziya Günaydın hayatı

Yusuf Ziya Günaydın hayatı

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ''Türkiye Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılına denk gelen 2023'e doğru ilerlerken yerel yönetimlerin önemi ve katkısı azımsanmayacak kadar büyük olacaktır'' dedi.

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...

Devlet Bahçeli'nin Karabağ'da yaptıracağı okulun projesi tamamlandı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ bölgesinin Şuşa kentinde yaptıracağı okulun projesi tamamlandı. Okul projesinin mimarı Yusuf Ziya Günaydın, projenin detaylarını paylaştı...

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Isparta Şehirlerarası Terminal'in kaba inşaatı bitti!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 200 dönüm alan üzerinde inşaat çalışmaları süren Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminali yerinde inceledi.

İnşaat mühendislerinden mimar başkana tam destek!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a ziyarette bulundu.

Isparta'da yeni imar alanları oluşturuldu!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yine Emre, Sülübey, Gülcü ve Karaağaç Mahalleleri gibi eski yerleşim yerlerinde yeni imar alanları oluşturuldu.

Isparta'da yeni imar alanları açılıyor!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni sanayi sitesindeki esnaflarla buluştu. Günaydın, ''Isparta’mız büyüdü, yeni imar alanları açılıyor, yeni şehirler kuruluyor'' diye konuştu.

Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Yusuf Ziya Aldatmaz, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bartın Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, AKP Bartın Belediye Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Isparta'da emekliler ucuz konut istedi!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Emekliler Günü dolayısıyla kendisini ziyaret eden Türkiye İşçi Emeklileri Derneği yönetiminin talep ettiği ucuz konut talebine sıcak baktığını dile getirdi. 

Isparta'nın konut arazisi sorunu yok!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın yaptığı açıklamada Isparta’da konut arazisi sorununun bulunmadığını söyledi

Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminal çalışmalarını denetledi.

Isparta Şehirlerarası Terminal'in inşaatı tam gaz!

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 200 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Isparta Şehirlerarası Terminal inşaatını inceledi.

Yusuf Ziya Günaydın hayatı Haberi

Yusuf Ziya Günaydın hayatı


Türkiye Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılına denk gelen 2023'e doğru ilerlerken ye rel yönetimlerin önemi ve katkısı azımsanmayacak kadar büyük olacaktır. Çünkü yerel idarelerin başını oluşturan belediyeler, yerel kalkınmanın en önemli teminatı ve destekçisidir. İsparta Belediyesi de Isparta'nın yerel kalkınma motorudur. Belediyemiz, Isparta'nın kalkınması, gelişmesi, güzelleşmesi ve dünyaya açılması noktasında projeler üretmekte ve bu projeleri kararttıkla uygulamaktadır.


Yaşanabilirlik  sıralamasında ilk 5 kent arasında yer alan Isparta, birinciliği hak etmektedir. Isparta Belediyesi, 2023de yaşanabilirlikte kinciliği hedefleyen Isparta için çok önemli projeler geliştirmiş ve uygulamaktadır. 1999-2004 arası ve 2009dan itibaren de Isparta Belediye Başkanlığı yapan birisi olarak bu hedefe gidecek en doğru yolu altyapıda gördük. Şehrimizin tüm sokak ve caddelerinin altyapı sistemlerini yenilemek, yıllarca kalacak dayanıklı asfaltı dökmek için önce altyapımızı hazırladık. Makine...