19 / 04 / 2024

yüzde 20 indirim konut kampanyası

yüzde 20 indirim konut kampanyası

Bankaların ardından gayrimenkul şirketleri de konut kredi faizlerini yüzde 0.98’e çekti. 150 projede yüzde 5 peşine yüzde 20 indirim yapılacak.

TOKİ'den yüzde 20 indirim fırsatı!

Kovid-19 salgınının hem bireylere hem de esnafa etkisinin azaltılması amacıyla devlet çeşitli başlıklar altında birçok destek sunuyor. Bu avantajlı fırsatlardan biri de TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyası oldu.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası ne zaman sona eriyor?

TOKİ'nin borcunu erken ödeyip tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyası için başvuru süreci devam ediyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların 28 Mayıs tarihine kadar kampanyaya başvurması gerekiyor.

Mamak Belediyesi'nden kiracılara yüzde 20 indirim!

2021 yılı ilk meclis toplantısını gerçekleştiren Mamak Belediyesi, Haziran ayına kadar kira ödemelerinde yüzde 20 indirim yapılmasına karar verdi. 

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için son gün 19 Kasım!

TOKİ indirim kampanyası 21 Ekim Çarşamba günü başladı. TOKİ'den ev sahibi olanlara borçlarını kapatmaları halinde yüzde 20 indirim yapılacak kampanyanın ne zaman sona ereceği araştırılıyor. İşte tüm merak edilenler...

Landor Gaziemir'de 0,59 faiz oranı peşin ödemede yüzde 20 indirim!

Landor Gaziemir'de 0,59 faiz oranı peşin ödemede yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. İşte detaylar...

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyasında bugün son gün!

TOKİ'nin borcunu ödeyip hemen tapusunu almak isteyen vatandaşlar için 6 Mayıs'ta başlattığı yüzde 20 indirim kampanyası başvuruları bugün sona eriyor...

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından borcunu ödeyip hemen tapusunu almak isteyen vatandaşlar için 6 Mayıs'ta başlatılan yüzde 20 indirim kampanyası başvuruları yarın sona eriyor...

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor!

TOKİ tarafından borcunu ödeyip hemen tapusunu almak isteyen vatandaşlar için 6 Mayıs'ta başlatılan yüzde 20 indirim kampanyası 19 Haziran'da sona eriyor...

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 3 gün sonra sona eriyor!

TOKİ tarafından borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için başlatılan yüzde 20 indirim kampanyası 19 Haziran Cuma günü sona eriyor...

Manzara Adalar'da yüzde 20 indirim ve yüzde 0,79 faiz oranı!

İş GYO tarafından Kartal'da yükselen Manzara Adalar'da peşin ödemede yüzde 20 indirim ve anlaşmalı bankalardan yüzde 0,79 faiz oranı fırsatı sunuluyor..

Bursa Harmony Towers’dan yüzde 20 indirim fırsatı!

Eroğlu Gayrimenkul yatırımcılara, Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Bu kampanya ile projeye yatırım yapmak isteyenler, peşinatsız yüzde 20 indirim ve 0,99 faiz oranlı banka kredisi imkânıyla evlerini hemen teslim alabiliyor.

Elite Concept'te yüzde 20 indirim fırsatı!

Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen Elite Concept projesinde ayın 20’sine özel yüzde 20 indirim sunuyor. Projede daire teslim ediliyor.

Elite Concept'ten Eylül'e özel yüzde 20 indirim! 

Kadıköy Fikirtepe'de yükselen Elite Concept, Eylül ayının 20'sine özel yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Kampanya haftasonunu içerecek şekilde 20-22 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak.

yüzde 20 indirim konut kampanyası Haberi

yüzde 20 indirim konut kampanyası

Türkiye konut sektörü son iki haftadan bu yana hareketli bir dönem geçiriyor. İmar affı, KDV ve tapu harcına yönelik indirimlerden sonra bankalar da faiz indirimine gittiler. 

Dünya Gazetesi'nden Leyla İlhan'ın haberine göre kamu bankalarının yanı sıra 2 özel bankanın da destek verdiği kampanya kapsamında aylık konut kredi faiz oranları yüzde 0,98’e düşürüldü. Sektördeki bu harekete dün yapılan toplantıyla konut üreticileri de katıldı. KONUTDER, GYODER ve İNDER üyesi 41 firma, kampanyaya destek amaçlı olarak 150 projede 15 Mayıs-15 Haziran tarihleri arasında konutları yüzde 20 indirimle satacak. 

Konut sektöründe önemli bir hareket yaratması beklenen konut kampanyası 41 şirket tarafından hayata geçirildi. İndirim peşin alımların yanında kredili alımlarda da uygulanacak. Kampanyada ayrıca peşinat oranları yüzde 5’e çekildi. Kampanya ile 781 bin liralık bir konut...