23 / 04 / 2024

Zafer Akcasu biyografi

Zafer Akcasu biyografi

Rönesans Holding’in Genel Müdürü olarak görev yapan Zafer Akçasu kimdir? Zafer Akçasu ne zamandan beri Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı? Zafer Akçasu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Beykoz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beykoz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Akcasu, Murat Özgümüş, Kamil Yanıkömeroğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde tarafından 273 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Zafer Yavuztürk kimdir?

Türkiye’de enerji ve ısı tasarrufu alanında kurulan Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği'nin ilk dönemsel başkanlığına Zafer Yavuztürk seçildi. Peki ETADER Başkanı Zafer Yavuztürk kimdir? İşte Zafer Yavuztürk..

Caner Zafer kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Genç İnşaat Mühendisleri Komisyonu Sorumlu Kurul Üyesi Caner Zafer kimdir? Caner Zafer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Caner Zafer..

Zafer Yavuztürk: Enerji zamları yolda!

Taner Yıldız'ın da doğalgaz fiyatlarına zam konusunda "Bugüne kadar çok direndik, hesapları gözden geçireceğiz" dediğine işaret eden Zafer Yavuztürk, tüketicilerin daha yüksek enerji faturalarına hazırlıklı olması gerektiğini vurguladı.

Zafer Havalimanı tarıma açıldı!

Bölgesel havalimanı olarak Afyon-Uşak-Kütahya illerine hizmet vermek üzere ihale edilen ve IC İÇTAŞ tarafından, 29 yıl 11 ay işletim süresiyle ihalesi kazanılan Zafer Havalimanı sınırları içinde kalan tarım arazisi köylülerin hizmetine açıldı.

Redhack, Torunlar GYO'ya ait Zafer Plaza'nın sitesini hackledi!

Redhack, İstanbul Mecidiyeköy'deki Torun Center'da 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör faciası üzerine Torunlar GYO'nun Bursa'daki alışveriş ve yaşam merkezi Zafer Plaza'nın internet sitesini hackledi. İşte hacklenen o sayfa...

Bursa Zafer Mahallesi'ndeki ilkokul ve ortaokullar yenilenecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da eğitime büyük destek verdiğini belirterek, “Zafer Mahallesi’ndeki Zafer İlkokulu ve Ortaokulu yenilenerek, modern bir eğitim kompleksi haline gelecek” dedi.

ÖİB Muş Zafer Mahallesi 5.7 milyon TL teklifle YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'ın!

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun Muş Merkez Zafer Mahallesi'nde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait 3 arsa için en yüksek teklif 5 milyon 713 bin TL teklif YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'tan geldi...

Aksaray Merkez Zafer Mahallesi TOKİ 7. etap başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 656 konutluk Aksaray Merkez Zafer Mah. Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 6 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor...

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 520 konutluk Aksaray Merkez Zafer Mah. Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda bulunan 4 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre satışa sunuluyor...

Zafer Alazem Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zafer Alazem Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Zafer Al Moaead Al Azem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Temmuz 2014 tarihinde kuruldu.

Recep Tayip Erdoğan: Sadece havalimanı değil bir zafer anıtı inşa ediyoruz!

Başbakan Recep Tayip Erdoğan, İstanbul'a yapılacak üçüncü havalimanına ilişkin açıklamasında, "Biz sadece bir havalimanı değil bir zafer anıtı, milletin öz güvenini inşa ediyoruz" dedi.

Zafer Karamehmetoğlu kimdir?

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu kimdir? Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Karamehmetoğlu, ne zamandan beri kaymakam olarak görev alıyor? İşte Zafer Karamehmetoğlu..

Zafer Akcasu biyografi Haberi

Zafer Akcasu biyografi

Zafer Akçasu kimdir?

Zafer Akçasu, 1991 yılında ODTÜ Matematik bölümünden mezun olmuştur. 1991-1993 yılları arasında T.C.Ziraat Bankası A.Ş.’de uzman olarak iş yaşamına başlamış, 1993-2006 yılları arasında Tekstilbank A.Ş.’de sırasıyla Pazarlama Uzmanı, Ümraniye Şube Müdürü, Yatırım Bankacılığı Bölüm Başkanlığı, Necatibey Şube Müdürü ve Ankara Şube Müdürü olarak görev yapmıştır. 


2006 yılında Rönesans Grubu’na katılan Zafer Akçasu, 2006-2012 arasında Kurumsal Hizmetler Grup Başkanlığı’nı yürütmüş olup halihazırda Rönesans Holding’in Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır. 


Rönesans Gayrimenkul

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (RGY), Rönesans Grubu'nun ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım şirketidir. Şirket, Grubun 18 yılı aşkın inşaat deneyimini 11 yıllık gayrimenkul deneyimi ile birleştirerek toplam kiralanabilir alan bazında Türkiye'nin ve Rusya'nın önde gelen ticari gayrimenkul oyuncularından biri haline gelmiştir. 


Rönesans Gayrimenkul'ün mevcut portföyünde, hali hazırda faaliyette olan 18 gayrimenkul,...