29 / 03 / 2024

Zafer Ergüven

Zafer Ergüven

Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal ve Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Ergüven, konuttaki durgunluğun orta gelirli için avantaj olduğunu söyledi...

ArsaVev'den yeni gayrimenkul şirketi! 

ArsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk ve ArsaVev Genel Müdürü Cem Ergüven yeni şirket kurdu. Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret A.Ş, 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. İşte detaylar...

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Öztürk ve Cem Ergüven ortaklığında kuruldu.

Öz Zenith İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Öz Zenith İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Uzun, Beraat Kartal ve Yasin Ergüven ortaklığında kuruldu.

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Müjdat Cem Ergüven tarafından kuruldu.

Yabancıya gayrimenkul satışlarında usulsüz işlemlerin sayısı artıyor!

Inhouse Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven yabancıya satışlarda usulsüz işlemlerin sayısındaki artışa dikkat çekti...

Avrupalılar pandemiye rağmen Türkiye'den ev aldı!

Inhouse Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven, Avrupalıların Türkiye'ye yaptığı konut yatırımının pandemi sürecinde yükseldiğini açıkladı.

Gayrimenkul satışlarında yabancıya güven uyarısı!

Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven, yabancıya gayrimenkul satışı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Ergüven'in o açıklamaları...

Future Invest Global Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Future Invest Global Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Tunç İnsel, Zafer Ergün, Ahmet Hamza Akıncı, Ahmet Şevket Kocaoğlu, Can Berkay Sporcu, Phılıppe Yves El Fassy ve Akın Algül ortaklığında kuruldu.

Yabancıya 50 bin adet konut satışı hedefi!

Dünyanın 50 ülkesinde faaliyet gösteren Inhouse Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven, bu yıl 50 bin adetlik satış planladıklarını söyledi. Ergüven, sektör hedeflerini ve trendleri anlattı. 

Fergüven Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Fergüven Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ergüven tarafından açıldı. 

Yabancıların gayrimenkul alımında ilk tercihi Türkiye!

2020 yabancıya gayrimenkul satışında oldukça hareketli bir yıl oldu. INHOUSE Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven, 2021'de bu hareketliliğin daha da artacağını belirtti. 

Büyüme rakamları, yabancı gayrimenkul alıcısını pozitif etkiliyor!

Inhouse Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven, dün açıklanan sektör bazlı büyüme rakamları ve inşaat sektöründeki büyüme hacminin yabancı gayrimenkul alıcısını pozitif etkilediğini söyledi.

Yabancıya konut satışında 2020 yılı beklentisi 7 milyar dolar!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Ergüven Türkiye'den konut alan yabancı profilinde yükseliş gördüklerini söyledi.

Zafer Ergüven Haberi

Zafer Ergüven

Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal ve Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Ergüven ekonomi basınına sektörü değerlendirdi.

Aydınlık'ta yer alan habere göre hafta içerisinde Tomtom Gardens ve Tomtom Corners projelerinin tanıtım toplantısında basına bilgi veren Kodal ve Ergüven, emlak sektörünün 2019 yılının ilk yarısını durgun geçireceğini, bunun bu orta ve alt gelir grubu, evi olmayan için önemli bir avantaj olduğunu söylediler.

‘SORUN PARA DEĞİL’

Bugüne kadar 1.5 milyar doların üzerinde yatırım yaptıklarını belirten Hakan Kodal, “Şu an sadece Türkiye’de değil dünya ekonomisinde de bir sıkıntı olduğu için genel olarak bir durgunluk var. Yabancı yatırımcıların bir bölümü, ‘bekleyelim görelim’ diyor. Aslında 2019’un ikinci yarısında, bu sefer daha ucuza bulamam diyecek olan üst gelir gurubu ile bir hareketlenme yaşanacak”...