24 / 04 / 2024

Zaliha Özgen bağış yaptı

Zaliha Özgen bağış yaptı

BODRUM Belediyesi ve Mandalina Festival Komitesi, geçen Cumhuriyet Bayramı'nda yaklaşık 4 milyon lira değerindeki 3 villa, arsa ve apart otelini ÇYDD Bodrum Şubesi'ne bağışladı. 72 yaşındaki Zaliha Özgen'i, 'Yılın yardım meleği' seçildi...

KOBİ’ler için yeni projeyi Başkan açıkladı... Hazine Bakanı ne dedi?

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği Başkanı Nurettin Özgenç, KOBİ'lere öncelik verilecek yeni Kredi Garanti Fonu kefaleti ile kredi çalışmasının yapılmasının küçük ve orta ölçekli işletmelerin uzun zamandır beklediği bir proje olduğunu dile getirdi.

Nurettin Özgenç'ten bankalara düşük faizli kredi çağrısı!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı açıklamada, bankaların Merkez Bankasının politika faizinde düşüşe paralel ihtiyaç, konut ve ticari kredilerinde faiz oranlarını düşürmesi gerektiğini söyledi.

Nurettin Özgenç'ten kira desteği açıklaması!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı açıklamada, yeni destek paketini duyurmasının en çok esnafları sevindirdiğini belirtti.

Royal Team Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Royal Team Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 125 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Özgen, Başak Nazcan aşçi, Erdal Bodur ve Şenol Akkök ortaklığında kuruldu.

Nurettin Özgenç: İmar affı ödemelerine ek süre verilsin!

KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç, "İmar başvurusu yapan vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri ve İmar Barışından beklenilen gelirin elde edilebilmesi için son kez yapılacak ek süre ve taksitlendirme şarttır'' dedi.

Cemburak Özgenç: Alanya-Gazipaşa Havalimanı yolu kapanabilir!

Antalya'da Alanya - Gazipaşa Havalimanı yolu kapanabilir. Gazipaşa Belediyesi eski Başkanı Cemburak Özgenç, Alanya-Gazipaşa Havalimanı yolunun kamulaştırma sorunu nedeniyle kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu savundu.

Burhaniye’de Adramytteion kazıları sona erdi!

Burhaniye ilçesinde, 3 yıldan bu yana Mimar Sinan Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. H. Murat Özgen başkanlığında sürdürülen Ören Adramyttein kazılarının bu yılki bölümü tamamlanırken, Bizans sarayı kalıntısı ve 7 bin yıllık yerleşim bulguları ortaya çıktı.

Adramytteion Kazıları başladı!

Mimar Sinan G. S. Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Murat Özgen'in bilimsel danışmanlığında sürdürülmekte olan Edremit Körfezi'ne ismini veren Adramytteion (Ören) Kenti'nin Kazı ve Onarım Çalışmaları başladı.

Özgen Nama: Sancaktepe fuar kenti olacak!

İstanbul' un en genç belediye başkan adaylarından sadece biri olan CHP Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama, ilçeyi cazibe merkezi yapmak için yola çıktığını vurguluyor.

Özgen Nama kimdir?

Özgen Nama, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Sancaktepe Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama kimdir? İşte Özgen Nama'nın biyografisi...

Özgen Nama: Sancaktepe'de metronun yapımını hızlandıracağız!

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama, ilçedeki ulaşım sorununun bir an önce çözülmesi için Sabiha Gökçen Havalimanı istikametine doğru planlanan metro hattının yapımını hızlandıracaklarını söyledi...

Zaliha Özgen 'yılın yardım meleği' seçildi!

BODRUM Belediyesi ve Mandalina Festival Komitesi, geçen Cumhuriyet Bayramı'nda yaklaşık 4 milyon lira değerindeki 3 villa, arsa ve apart otelini ÇYDD Bodrum Şubesi'ne bağışladı. 72 yaşındaki Zaliha Özgen'i, 'Yılın yardım meleği' seçildi...

Özgen Keskin: Kentsel dönüşüm çalışmaları için çok emek harcadık!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı görevini 2 dönemdir yürüten Özgen Keskin, yöneticiliğinin yanı sıra edebiyat dünyasındaki eserleriyle de ön plana çıkıyor.Keskin, özellikle kentsel dönüşüm çalışmaları için çok emek harcadıklarını söyledi.

Zaliha Özgen bağış yaptı Haberi

Zaliha Özgen bağış yaptı



BODRUM Belediyesi ve Mandalina Festival Komitesi, geçen Cumhuriyet Bayramı'nda yaklaşık 4 milyon lira değerindeki 3 villa, arsa ve apart otelini ÇYDD Bodrum Şubesi'ne bağışladığı için, söylediği 'Dağları Kızı Reyhan' isimli şarkısıyla ünlenen ve tanınan 72 yaşındaki Zaliha Özgen'i, 'Yılın yardım meleği' seçti. Zaliha Özgen'e yardım meleği' plaketi düzenlenen törenle verildi. Törende gözyaşlarını tutamayan Zaliha şöyle dedi, "Şimdiye kadar çok çocuk okuttum. Gücüm yettiğince sivil toplum örgütlerine ve eğitime destek vermeye çalışıyorum. Eğitime ihtiyacı olan sayısız evladımız var. Onlara elimden geldiğince, nefesim yettiğince sahip çıkmaya devam edeceğim. Bodrum'da bir öğrenci yurdunu da en kısa zamanda yaptıracağım. Yılın yardım meleği ödülü benim için gurur kaynağı oldu." 


Vatan...