19 / 04 / 2024

Zer Bostancı hangi yapımcı şirketle yükseliyor

Zer Bostancı hangi yapımcı şirketle yükseliyor

Ceylan İnşaat tarafından yükselen Zer Bostancı projesi toplam 62 adet daire ve 2 adet ticari alan bulunuyor. Peki Kadıköy Zer Bostancı teslimleri ne zaman?

Avukat Mehmet Fatih Özer kiracı tahliye nedenlerini yazdı, ev sahiplerinden yorum gecikmedi: 'Nüfusumuza alacağız'

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki kavgalar gündemden düşmezken Avukat Mehmet Fatih Özer de ev sahibinin kiracısını hangi nedenlerle tahliye edebileceğini yazdı. İşte Mehmet Fatih Özer'in o paylaşımı...

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Son dakika… Bakan Özer şimdi açıkladı! Okullar ne zaman açılacak?

Geçen hafta meydana gelen yıkıcı depremlerden sonra bölgede arama, kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken,  depremden sonra okullar kapandı ve hayat adeta durdu. Peki okullar hangi tarihte açılacak? Bakan Özer’den son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar…

Zer Bostancı'da fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor!

Ceylan İnşaat’ın dikkat çeken projelerinden Zer Bostancı, sosyal yaşamdan kopmadan keyifli ve huzurlu bir yaşam hayal edenlere renkli bir dünyanın kapılarını açıyor. Projede fiyatlar 750 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bülent Özer kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti. Peki, Bülent Özer kimdir? Bülent Özer hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Zer Bostancı'da 750 bin TL’den başlayan ön talep fırsatı!

Zer Bostancı projesi, şehir hayatından kopmadan, dalından kiraz yemenin keyfini yaşamak isteyenleri, deniz manzaralı daireler ile huzur dolu bir hayata davet ediyor. Proje, 750 bin TL’den başlayan ön talep fiyat avantajıyla dikkat çekiyor

Zer Bostancı'da 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla ön talep toplanıyor!

Ceylan İnşaat, İstanbul’un en prestijli bölgesi Bostancı’da hayata geçirdiği deniz manzaralı Zer Bostancı projesi için 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla ön talep topluyor

Zer Bostancı'da uygun fiyatlar!

Bostancı sahilinde yürüyüşünü yaptıktan sonra işine gitmek ya da iş çıkışı komşuya gider gibi konser dinlemek isteyenleri Zer Bostancı ile tanıştırıyor. Bostancı’nın merkezinde yer alan proje, ön talep sürecinde altın değerinde fırsat sunuyor

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık!

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Fiyat listesi henüz açıklanmayan projede 62 tane daire ve 2 tane ticari birim bulunuyor.

Kadıköy Zer Bostancı teslimleri ne zaman?

Ceylan İnşaat tarafından yükselen Zer Bostancı projesi toplam 62 adet daire ve 2 adet ticari alan bulunuyor. Peki Kadıköy Zer Bostancı teslimleri ne zaman?

Zer Bostancı ödeme seçenekleri!

Daire teslimlerinin Aralık 2017 yılında yapılması planlanılan Zer proje İstanbul Kadıköy - Bostancı bölgesinde inşa ediliyor. Zer Bostancı ödeme seçenekleri kapsamında vade farksız ödeme yapılabiliyor.

Kadıköy Zer Bostancı teslim tarihi!

Kadıköy Zer Bostancı teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlendi. Ceylan İnşaat imzası ile yükselecek proje 100 metrekare şeklinde tasarlanan daire seçenekleri bulunuyor.

Zer Bostancı Evleri nerede?

Toplamda 62 adet konut ve 2 adet ticari birimden meydana gelen Zer Bostancı'da 36 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Zer Bostancı Evleri nerede?

Zer Bostancı hangi yapımcı şirketle yükseliyor Haberi

Zer Bostancı hangi yapımcı şirketle yükseliyor

Satılık dairelerin Ocak 2016'dan itibaren satışa sunulacakğı proje toplam 62 adet daire ve 2 adet ticari alandan meydana geliyor.


Zer Bostancı daire seçenekleri

Daire tipleri 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Kadıköy Zer Bostancı daire alanları

Konutların büyüklükleri ortalama 100 metrekareden oluşuyor.


Zer Bostancı hangi yapımcı şirketle yükseliyor?

Proje Ceylan İnşaat imzası taşıyor.


Kadıköy Zer Bostancı ödemeleri

Ödemelere göre satılık daireler için 36 ay 0 faiz ile vade imkanı sağlanıyor.


Kadıköy Zer Bostancı teslimleri ne zaman?

Projedeki daire teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.


Zer Bostancı iletişim

Telefon: 444 70 16 

Web: www.zerbostanci.com

Tülay...