19 / 04 / 2024

Zer Bostancı Rezidans daire planı

Zer Bostancı Rezidans daire planı

Daire teslimlerinin Aralık 2017 yılında yapılması planlanılan Zer proje İstanbul Kadıköy - Bostancı bölgesinde inşa ediliyor. Zer Bostancı ödeme seçenekleri kapsamında vade farksız ödeme yapılabiliyor.

Zin D Zer güncel fiyat listesi 2019!

Satışların devam ettiği Zin D Zer projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Projede konut rezidans, hizmet rezidans ve çarşı yer alıyor...

Selam Rezidans Yunuseli ile rezidans konforu!

Bugüne kadar 2 binden fazla konut üreten Murat Özer İnşaat, 'Selam Rezidans' markasıyla Bursa Yunuseli'nde yeni bir dönem başlatıyor. Projelendirilmesinden anahtar teslimine kadar her aşamasında büyük titizlik gösterilen Selam Rezidans projesi 151 daire ve AVM'den oluşuyor.

Çekmeköy Zin D Zer ne zaman teslim?

Çekmeköy Zin D Zer projesi konut rezidans, hizmet rezidans ve çarşı bölümlerinden meydana geliyor. Peki Çekmeköy Zin D Zer ne zaman teslim?

Zin D Zer Çekmeköy'de 249 bin TL'ye! Yeni proje!

Zin D Yatırım tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Zin D Zer, konut rezidans, hizmet rezidans ve çarşı bölümlerinden meydana geliyor..

Murat Özer İnşaat 14 yılda 2 bin konut üretti!

Murat Özer İnşaat, Selam Rezidans markası ile sektöre yeni bir vizyon kazandırıyor. Murat Özer İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Özer, 2 binden fazla konut ürettiklerini ifade etti.

Bostancı Deluxe Rezidans nerede?

Yapıen İnşaat imzasıyla inşa edilen Bostancı Deluxe projesi 61 adet daireden meydana geliyor.Proje tek blok şeklinde yükseliyor. Peki Bostancı Deluxe Rezidans nerede?

Zer Bostancı'da fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor!

Ceylan İnşaat’ın dikkat çeken projelerinden Zer Bostancı, sosyal yaşamdan kopmadan keyifli ve huzurlu bir yaşam hayal edenlere renkli bir dünyanın kapılarını açıyor. Projede fiyatlar 750 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Zer Bostancı'da 750 bin TL’den başlayan ön talep fırsatı!

Zer Bostancı projesi, şehir hayatından kopmadan, dalından kiraz yemenin keyfini yaşamak isteyenleri, deniz manzaralı daireler ile huzur dolu bir hayata davet ediyor. Proje, 750 bin TL’den başlayan ön talep fiyat avantajıyla dikkat çekiyor

Selam Rezidans Bursa daire fiyatları!

Selam Rezidans Bursa daire fiyatları 350 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Murat Özer İnşaat'ın projesi Selam Rezidans Bursa'da daireler Aralık 2017 yılında teslim ediliyor...

Zer Bostancı'da 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla ön talep toplanıyor!

Ceylan İnşaat, İstanbul’un en prestijli bölgesi Bostancı’da hayata geçirdiği deniz manzaralı Zer Bostancı projesi için 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla ön talep topluyor

Zer Bostancı'da uygun fiyatlar!

Bostancı sahilinde yürüyüşünü yaptıktan sonra işine gitmek ya da iş çıkışı komşuya gider gibi konser dinlemek isteyenleri Zer Bostancı ile tanıştırıyor. Bostancı’nın merkezinde yer alan proje, ön talep sürecinde altın değerinde fırsat sunuyor

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık!

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Fiyat listesi henüz açıklanmayan projede 62 tane daire ve 2 tane ticari birim bulunuyor.

Kadıköy Zer Bostancı teslimleri ne zaman?

Ceylan İnşaat tarafından yükselen Zer Bostancı projesi toplam 62 adet daire ve 2 adet ticari alan bulunuyor. Peki Kadıköy Zer Bostancı teslimleri ne zaman?

Zer Bostancı Rezidans daire planı Haberi

Zer Bostancı Rezidans daire planı

Toplam 62 adet daire ve 2 adet ticari alandan meydana gelen projede Ocak 2016'da satışların başlaması planlanıyor.,


Zer Bostancı daire büyüklükleri

Projedeki evlerin alanları ortalama 100 metrekare büyüklüğe sahip.


Kadıköy Zer Bostancı yapımcı şirketi

Proje Ceylan İnşaat tarafından yükseliyor.


Kadıköy Zer Bostancı ne zaman teslim?

Teslimlerin Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.


Zer Bostancı Rezidans daire planı

Projedeki daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Zer Bostancı ödeme seçenekleri!

Daire sahibi olmak isteyenler için 36 ay 0 faiz ile taksitlendiriliyor.


Zer Bostancı iletişim

Telefon: 444 70 16 

Web: www.zerbostanci.com

Tülay...