25 / 04 / 2024

Zeynep Ay

Zeynep Ay

Adekor Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yunus İslamoğlu, Zeynep Ay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Çalışanların temel gelirleri eriyor! Ancak dikkat çeken açıklama geldi: Şirketlerin yan haklara ayırdığı bütçe artıyor!

Dünya genelinde yaşanan yüksek enflasyon sorunu nedeniyle çalışanların temel ücretleri hayat pahalılığı karşısında önemli ölçüde eriyor. Ancak dikkat çeken bir açıklama geldi. Zeynep Dağlı Kastro, şirketlerin yan haklara ayırdığı bütçenin 3 kat arttığını, bu artışın 2023 yılında devam etmesini bekle

Zeynep Tandoğan: Konuta yüksek talep devam edecek!

Konut satış rakamlarını değerlendiren Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Müdürü Zeynep Tandoğan, ''Faiz oranları kabul edilebilir seviyelerde olduğu sürece Ağustos ayında da gördüğümüz gibi yüksek talep devam edecektir'' dedi.

Konuta Haziran ayında talep patladı!

Hükümetin kamu bankalarıyla yaptığı faiz indirim kampanyası konut piyasasına hareket getirmişe benziyor. Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Tandoğan, haziran ayında satılık konutta son beş yılın en yüksek talebini gördüklerini söylüyor.

Kırklareli Valiliği metruk binada öldürülen Zeynep'in ailesine ev aldı!

Kırklareli Valiliği, mart ayında metruk binada öldürülen 11 yaşındaki Zeynep Esin'in ailesine ev hediye etti. Vali Osman Bilgin, Esin ailesini yeni evlerinde ziyarette bulundu.

Zeynep Sağdaş'a apartmanda gürültü kavgasından tazminat şoku!

Manken Bade Noğay gürültü yüzünden kavga ederek davalık olduğu alt komşusu Zeynep Sağdaş’ı hakaret, tehdit ve mala zarar vermekten 6 bin 740 lira tazminata mahkûm ettirdi.

Zeynep Mutlu ile İlker İnanoğlu evlerini ayırdı!

Aralık 2013'te Miami'de sessiz sedasız evlenen İlker İnanoğlu ile Zeynep Mutlu İnanoğlu çifti, evlerini ayırdı ve boşanma kararı aldı.

İç Mimar Kerim Çarmıklı ile Zeynep Selvili evlendi!

İç Mimar Kerim Çarmıklı Mayıs ayında nişanlandığı psikolog Zeynep Selvilli ile dün akşam Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen düğünle evlendi.

İç Mimar Kerim Çarmıklı ve Zeynep Selvilli 30 Eylül'de evleniyor!

İç Mimar Kerim Çarmıklı Mayıs ayında nişanlandığı psikolog Zeynep Selvilli ile 30 Eylül'de nikah masasına oturacak

Çay Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyesi Zeynep Özcan oldu!

Çay Belediye Meclisi'nin 5 Şubat Cuma Günü 2016 yılı Şubat Ayı Olağan birinci birleşim birinci oturumu gerçekleştirildi. İmar Komisyonu üyesi Ali Selvi'nin bu görevi için de yerine Zeynep Özcan seçildi.

Remar Taahhüt ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Remar Taahhüt ve İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Özköseoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı, Zeynep Ayşe Mumtas Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ile Murat Özköseoğlu, Ahmet Alp ve Neslihan Buharalı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Ntes Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ntes Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi, Zeynep Ayşe Mumtas, Mehmet Özköseoğlu, Murat Özköseoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Şişli, Gayrettepe, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Adekor Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Adekor Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yunus İslamoğlu, Zeynep Ay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Zeynep Arca şžallıel: 60 odalı bir otel yapıyoruz!

ARCADIA markasıyla şarap üretimine giren, ilk ürünlerini geçen yıl ekim ayı sonunda vitrine çıkaran A Bağcılık Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Arca şžallıel, bu işe odaklanmaya başladığında plan yaptı:

Zeynep Ay Haberi

Zeynep Ay


Adekor Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yunus İslamoğlu, Zeynep Ay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Ağustos'ta kuruldu. Adekor Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kapsamında her iki kurucunun da 5 bin TL'lik hissesi bulunuyor. 


Adekor Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Adekor Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Esenşehir Mahallesi, Kürkçüler Caddesi, Muradiye Sokak,...