25 / 04 / 2024

Zeytinburnu kız yurtları

Zeytinburnu kız yurtları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Mahallesi'ne 414 yataklı kız öğrenci yurdu inşa ediyor.

Zeytinburnu Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

Kız öğrencilerin huzurla ve güven içinde kalacağı 414 yataklı Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu’nun açılışını yapan Zeytinburnu Belediyesi, yüzlerce kız öğrencinin “Kalacak yer” derdine son verdi.

Gökçeada'da 280 yataklı kız öğrenci yurdu açıldı!

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) ait 280 yataklı kız öğrenci yurdunun açılış programına katıldı.

Erzincan Üzümlü'ye kız öğrenci yurdu yapılıyor!

Erzincan Üzümlü ilçesine kız öğrenci yurdu inşa edilecek. Kredi Yurtlar Kurzumu Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, Üzümlü ilçesine yapılacak olan projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kırıkkale'ye 2 bin kişilik kız öğrenci yurdu!

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kırıkkale İl Müdürü Haluk Karahan, yeni eğitim-öğretim yılı başlamadan 2 bin kişi kapasiteli kız öğrenci yurdunu hizmete açtıklarını bildirdi.

Diyarbakır'daki kız öğrenci yurdunun yüzde 85’i tamamlandı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin kentteki mevcut öğrenci yurtlarının yetersiz kalması nedeniyle inşa ettiği 272 kişilik Kız Öğrenci Yurdu’nun yüzde 85’i tamamlandı.

Diyarbakır'da kız öğrenci yurdu inşaatı devam ediyor!

20 bin civarında üniversite öğrencisinin ikamet ettiği Diyarbakır’da, mevcut öğrenci yurtlarının yetersiz kalması nedeniyle Kız Öğrenci Yurdu inşa eden Büyükşehir Belediyesi, yurdun beş katının kaba inşaatını tamamladı.

Bayburt'taki kız öğrenci yurtlarında sona gelindi!

Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız öğrenci yurtları yanında yapılan Yüksek Öğrenim kız öğrenci yurtlarına öğrenci alımlarına başlanabilmesi için çalışmalar yoğunlaştı.

Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi kız öğrenci yurdu tamamlandı!

Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünün, Bursa Bölge Müdürlüğü vasıtasıyla Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi içerisinde yaptırdığı sadece kız öğrencilerin kalacağı 500 kişilik öğrenci yurdu tamamlandı.

Antalya'da TÜRGEV'in 2 kız yurdu açıldı!

Antalya'da bulunan Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın Fatma Aliye ve Dilşat Hatun Yüksek Öğrenim Kız Yurtları açıldı. Yurtların açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleşti.

Şırnak'ta kız yurdunda yangın!

Cizre Caddesinde Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna ait kız öğrenci yurdunun giriş katındaki yemekhanede akşam saatlerinde şangın çıktı. Dumandan etkilenen 12 öğrenci tedavi altına alındı.

TEV yeni şubeler ve kız öğrenci yurtları açacak!

Türk Eğitim Vakfı (TEV), yeni yılda Ege ve Trakya'ya yeni şubeler açaçak. Bünyesinde bin 154 gayrimenkulü bulunan kuruluş, kız öğrenci yurdu yatırımlarına da hız verecek

Bingöl'de kaloriferleri yanmayan kız yurdu öğrencileri eylem yaptı!

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Bingöl Kız Yurdu öğrencileri, 2 gündür kaloriferlerin yanmadığını iddia ederek eylem yaptı. Öğrencilerin iddiasına göre yurt Antalya iklim şartlarına uygun olarak projelendirilmiş...

Kızılay, Yalovadaki hastane binalarını huzurevi yapacak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Yalova Ruh Sağlığı Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi binalarının huzurevine dönüşümü ile ilgili olarak tadilat, tefrişat, mefruşat ve demirbaşlar alımı işleri yaptıracak

Zeytinburnu kız yurtları Haberi

Zeytinburnu kız yurtları


Zeytinburnu Belediyesi, Kazlıçeşme Mahallesi’nde hayata geçirdiği 414 yatak kapasiteli kız öğrenci yurdu ile gençlere sıcak bir yuva hazırlıyor.  Öğrenci yurdu, Eylül 2017’de hizmete açılacak.


Biruni Üniversitesi, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, İstinye Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Avrupa Meslek Yüksek Okulu gibi birçok üniversiteye ev sahipliği yapan sahil ilçesi Zeytinburnu, öğrenci kentine dönüşüyor.


Öğrencilerin en büyük sorunlarından olan “kalacak yer” problemini azaltmaya çalışan Zeytinburnu Belediyesi, Kazlıçeşme Mahallesi’nde hayata geçirdiği 414 yatak kapasiteli kız öğrenci yurdu ile ilçeye yeni bir yurt daha kazandırıyor. Okulların açıldığı tarih, Eylül 2017’ye yetiştirilmesi planlanan Zeytinburnu Kız Öğrenci Yurdu, toplam 24 bin 253 metrekareden meydana gelecek.


İlçenin en büyük yurtlarından biri olacak Zeytinburnu Kız Öğrenci Yurdu, spor salonu, kütüphanesi, 315 kişilik çok amaçlı salonu ve 414 yatak...