24 / 04 / 2024

zeytinburnu Marka Şehirler Zirvesi

zeytinburnu Marka Şehirler Zirvesi

Marka Şehirler Zirvesi’ne katılan Zeytinburnu Belediyesi, ilçe genelinde kullanılan akıllı şehir uygulamalarını yurt içi ve yurt dışından katılımcılara tanıttı.

İnsan merkezli kentsel dönüşümle marka şehirler inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "İnsan merkezli bir kentsel dönüşümle; afetlere hazır, kimlikli, kişilikli, engelli dostu marka şehirleri inşa etmek istiyoruz." diye konuştu...

Marka şehirler için 2023'de atılacak adımlar belirlendi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yozgat'ta 'İl Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Çevre ve şehircilik konuları ile ilgili toplantı sonrasında açıklama yapan Fuat Oktay, toplantıda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ilgi alanı içindeki bütün sorunların detaylı bir şekilde ele alındığını söyledi...

Dünya şehirleriyle yarışan marka şehirler yapmak istiyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "31 Mart’ın sonrasında ekonomimizi dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına sokacak çalışmayı göstermek zorundayız. Çevreyi koruyan, değer katan, kültür üreten, dünya şehirleriyle yarışan marka şehirler yapmak istiyoruz." dedi.

Felisse Şehir İçi Ve Şehirler Arası Turizm Ve Taşımacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Felisse Şehir İçi Ve Şehirler Arası Turizm Ve Taşımacılık Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Chaabane Boulfarkat tarafından kuruldu. 

Dönüşüm marka şehirler yaratacak!

Sabah Gazetesi'nin düzenlediği kurultaya Ado Grup Satış Grup Başkanı Serpil Ocak Onan katılım gösterdi. Onan, ''dönüşüm marka şehirler yaratacak'' dedi.  

2017 inşaat sektörünün altın yılı olacak!

Türkiye inşaat sektörünün platformlarından biri olan Marka Şehirler Zirvesi 2017, İstanbul’a gelen birçok sektör profesyonelini aynı çatı altında buluşturdu.

İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım!

Marka Şehirler Zirvesi 2017'de konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Marka Şehir İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım” dedi.

Lüks konut projeleri yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Marka Şehirler Zirvesi gerçekleşti. Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, toplantıda konuştu. Dağ, inşaat sektörünün öneminden bahsetti.

10 yılda 7 milyon 500 bin konut yenilenecek!

Marka Şehirler Zirvesi 2017 kapsamında katılımcılara seslenen Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, “Türkiye’yi marka şehir haline getirmek, Türkiye inşaat sektörünün elindedir” dedi.

Türkiye'nin en az 10 marka şehre ihtiyacı var!

2. Marka Şehirler Zirvesi, inşaat yatırımcıları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve belediye başkanlarının katılımıyla Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlendi.

Ceylan İnşaat, Marka Şehirler Zirvesi’nin sponsoru oldu!

Ceylan İnşaat, kamu ve özel sektörün üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek olan Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin sponsorlarından biri oldu.

Babacan Holding, Marka Şehirler Zirvesi’nin ana sponsoru oldu!

Babacan Holding, bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan kamu ve özel sektörün üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin ana sponsoru oldu.

Dağ Mühendislik, Marka Şehirler Zirvesi’ne sponsor oldu!

Dağ Mühendislik, Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin ana sponsoru oldu.Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, ‘markalaşan şehirlerde inşaat sektörünün önemi’ni anlatacak.

zeytinburnu Marka Şehirler Zirvesi Haberi

zeytinburnu Marka Şehirler Zirvesi


TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Avrasya Kent Fuarı, yurt içinde ve yurt dışında uygulanan başarılı belediye projelerine kapılarını açtı. Fuar kapsamında düzenlenen Marka Şehir Zirvesi'ne katılan yöneticiler ve belediye başkanları, faaliyet gösterdikleri alanlarda yüzlerce akıllı uygulamalarını katılımcılara anlattı. Avrasya Bölgesi’ndeki yöneticilerin ve belediye başkanlarının yönettikleri şehirlerin gelişimi için uyguladıkları projeleri anlattığı zirvede, Zeytinburnu Belediyesi de akıllı teknolojiyi kullandığı Elektronik Belge Yönetim Sistemi, e-belediye, e-devlet, şehir rehberi, coğrafi otomasyon sistemi, mobil uygulamalar, meclis toplantılarının canlı yayını ve çözüm merkezi gibi uygulamalarını tanıttı.


"BELEDİYEMİZDE CİDDİ UYGULAMALARI DEVREYE ALDIK"


Zirvede katılımcılara sunum gerçekleştiren Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Zekeriya İskenderoğlu, ilçe hakkında bilgiler verdi. Vatandaşların memnuniyetini arttırmak amacıyla ciddi uygulamaları devreye aldıklarını belirten İskenderoğlu, “Yaklaşık 300 bin nüfuslu 13 mahalleye sahip bir ilçeye,...