19 / 04 / 2024

zeytinburnu semt spor alanı

zeytinburnu semt spor alanı

İstanbul Zeytinburnu'nda Açık ve Kapalı Semt Spor Alanı ve Belediye Hizmet Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Zeytinburnu Belediyesi 45 milyon TL'ye dükkan, büfe ve spor tesisi yaptıracak!

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 45 milyon TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi yaptıracak.

Ordu Belde Evleri'nin zemin katları neden yıkılmıyor?

Ordu Çevre Derneği Başkanı Ertuğrul Gazi Gönül, Belde Evleri’nin yıkılması için belediyeye çağrıda bulundu. Gönül, "2021 yılı yaz ayına yetişecek biçimde yeşil alan çalışması tamamlanmalı, geçmişte olduğu gibi mesire yeri ve semt spor alanları olmalıdır" dedi.

Zeytinburnu Buz Pisti’nin inşaatında son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile birlikte inşaatı süren ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük ve kompleks tesisi olacak olan Zeytinburnu Buz Pisti’ndeki çalışmaları inceledi. 

Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine yapılacak spor tesis meclis gündeminde!

İstanbul Zeytinburnu'ndaki Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine yapılacak spor tesisinin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Emre konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yıkımında sona gelindi!

Zeytinburnu Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yıkım çalışmaları tamamlanmak üzere. Spor salonunda geriye sadece 7 kolon kaldı...

Zeytinburnu Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı!

Zeytinburnu'nda yapılan Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı. Tesisin açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu katıldı..

Zeytinburnu Belediyesi'nden Abdi İpekçi Spor Salonu açıklaması!

Zeytinburnu Belediyesi, son dönemde asbest iddialarıyla gündeme gelen Abdi İpekçi Spor Salonu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Abdi İpekçi Spor Salonu yıkımıyla asbest tehlikesi gündemde!

İstanbul’da kentsel dönüşümle birlikte ortaya çıkan asbest tehlikesi AKM’nin ardından Zeytinburnu’ndaki Abdi İpekçi Spor Salonu yıkımıyla da gündeme gelmeye başladı. 

Zeytinburnu Stadyumu ve Spor Komleksi yıkılıyor!

İstanbul Zeytinburnu’nda yer alan Abdi İpekçi Spor salonundan sonra Zeytinburnu Spor Kompleksi ve stadyumu da yıkılıyor. Yıkımın ardından spor tesisleri yeniden yapılacak.

Abdi İpekçi Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Zeytinburnu’nda 30 yıla yakın önemli karşılaşmalara sahne olan Abdi İpekçi Spor Salonu için yıkım çalışmaları başladı. 

İstanbul'un en büyük 3 yatırımı Zeytinburnu'nda!

Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul'un en büyük 3 yatırım projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Zeytinburnu'na 94 bin metrekarelik Millet Bahçesi, İstanbul'un en büyük buz pisti, 2 bin 200 araçlık dev otopark ve 17 bin seyirci kapasiteli spor kompleksi yapılacak.

İBB'den Zeytinburnu'na 3 altın yatırım!

Zeytinburnu'nda 94 bin metrekarelik Millet Bahçesi, İstanbul'un en büyük buz pisti, 2 bin 200 araçlık otopark ve 17 bin seyirci kapasiteli spor kompleksi yapılacak

zeytinburnu semt spor alanı Haberi

zeytinburnu semt spor alanı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Zeytinburnu İlçesi, Maltepe Mahallesi, 494 pafta, 2948 ada, 48 parselin kamuya terk edilen kısmı ile 2948 ada, 37 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 23 Kaısm 2016 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 6 Şubat 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...