24 / 04 / 2024

zeytinburnu toki arazisi

zeytinburnu toki arazisi

Alman altınlarının gömülü olduğu iddiasıyla hazine araması yapılan Zeytinburnu'ndaki TOKİ arazisinin sahibi 462 milyon YTL ödeyen TOBB oldu. Arazinin metrekaresi 5 bin dolara satıldı.

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 

TOKİ Zeytinburnu Telsiz projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zeytinburnu Telsiz projesinin ihalesini 3 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Zeytinburnu Beştelsiz projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zeytinburnu Beştelsiz projesi için düğmeye bastı.

Medipol Üniversitesi'ne verilen TOKİ arazisi meclis gündeminde!

Geliri düşük yurttaşlar için konut yapılması planan arazinin TOKİ tarafından Medipol Üniversitesine süresiz ve bedelsiz olarak verilmesini, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık meclise taşındı. Bursa milletvekili Karabıyık, meclise araştırma önergesi verdi. 

Zeytinburnu Oto Sanayi Sitesi arazisi imara açıldı!

İstanbul Zeytinburnu Ambarlar’daki Nakliyeciler Sitesi’nin ardından Zeytinburnu Oto Sanayi Sitesi de bölgeden taşınarak arazisi imara açıldı....

Zeytinburnu NAKO arazisinde alınan yargı kararları TBMM'de!

İstanbul Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi arazisi hakkındaki yargı kararını etkisiz kılmak üzere bazı idari işlemler yapıldığı iddiası meclis gündemine taşındı...

TOKİ Zeytinburnu'nda ofis ve banka yapacak!

İstanbul'un binlerce yıllık tarihine tanıklık eden surların Zeytinburnu sınırlarındaki bölümünün imar planları TOKİ tarafından değiştirildi. İBB’nin onayladığı planda 94 dönümlük tarihi araziye üniversite, ofis, banka ve düğün salonu yapılacak...

TOKİ Ataköy Baruthane arazisi Millet Parkı olacak!

Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) ait olan ve halen imar planında inşaat yapılması mümkün olan Ataköy’de 564 ada 160 parselde yer alan Baruthane arazisi için son karar verildi. 

Zeytinburnu NAKO arazisi için hak sahiplerinden açıklama!

Parsel anlaşmazlığı yaşanan Zeytinburnu NAKO arazisinin hak sahipleri bugün Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binası önünde bir basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

TOKİ'den Zeytinburnu'na Millet Bahçesi projesi geliyor!

Zeytinburnu Belediyesi ve TOKİ, 94 bin 326 metrekarelik yeşil alana sahip İstanbul’un en özgün şehir parkı, Millet Bahçesi’ni Zeytinburnu’na kazandırıyor.

Surp Pırgiç Vakfı'nın Zeytinburnu arazisi yargıya taşındı!

Zeytinburnu Belediyesi Torba yasayla Surp Pırgiç Vakfı’na iade edilen Zeytinburnu sahilindeki 600 milyon TL'lik araziyi yargıya taşıdı. İşte detaylar..

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi'ne konut projesi geliyor!

İstanbul Zeytinburnu'da bulunan Nakliyeciler Sitesi'nin arazisi riskli alan ilan edildi. Suudi Arabistanlı Al Qemam Grubu bünyesindeki Akzirve Gayrimenkul'ün 250 milyon dolara satın aldığı araziye yapılacak konutlar vergi ve harçlardan muaf olacak.

Zeytinburnu Belediyesi'nden TOKİ açıklaması!

Zeytinburnu Belediyesi TOKİ ile yapılacak protokolle ilgili açıklama yaptı. İşte belediyeden yapılan TOKİ açıklaması...

zeytinburnu toki arazisi Haberi

zeytinburnu toki arazisi


TOKİ'ye bağlı Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na (GYO) ait olan ve geçtiğimiz günlerde `hazine arama' çalışmalarıyla gündeme gelen Zeytinburnu'ndaki iki ayrı arsa dün yeni sahiplerini buldu. Dün yapılan ihalede, 73 bin metrekarelik iki parsel, açık artırma yöntemiyle ayrı ayrı satışa sunuldu. Muhammen bedeli 184 milyon YTL olan 73 bin metre karelik arsaya en yüksek fiyat TOBB'dan geldi. TOBB, araziye KDV dahil 462 milyon YTL teklif verdi. Diğer 15 bin 550 metrekarelik arsa ise 41 milyon YTL muhammen bedelle satışa çıkarıldı. Bu arsanın ihalesine de en yüksek teklifi KDV dahil 102.6 milyon YTL peşin bedelle Ottoman Emlak verdi. Her...