28 / 03 / 2024

Zihni Aldırmaz adana imar planı

Zihni Aldırmaz adana imar planı

Zihni Aldırmaz Adana'nın durumu hakkında bilgi verdi. Kentin imar sorunları ve yönetim olarak yaptıkları çalışmalara ağırlık veren Aldırmaz, planlar hazırlanırken ilgili kurum ve kuruluşların müdahil olması gerektiğini vurguladı.

TPAO açıkladı! Adana'daki 2 saha için 20 yıl süreli petrol işletme ruhsatı verildi

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adana'da 2 ayrı sahaya için yirmi sene yıl süre ile petrol işletme ruhsatı aldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Adana'da depremzedeler için kurulan 514 konteynerde yaşam başladı!

Adana'nın Çukurova ilçesinde kurulan, içinde lavabo, duş, mutfak, buzdolabı, ocak ve termosifonun yer aldığı 514 konteynerde yaşam başladı...

Mondi Turkey Adana Batı fabrikasını kapatıyor

Mondi Turkey KAP'a yaptığı açıklamada rekabet gücü ve alt yapı yetersizlikleri değerlendirilen Adana Batı fabrikasını kapatma karara aldığını bildirdi.

Aldırmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldırmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Aldırmaz tarafından kuruldu.

Adana Seyhan'da büyük dönüşüm başladı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Adana'nın Seyhan ilçesinde hayata geçen dönüşüm projesini kaleme aldı.

Serenay Sarıkaya Adana'dan ev aldı mı?

Yeni dizisinin çekimleri için bir süredir Adana'da olan Serenay Sarıkaya, Adana'dan ev aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Reysaş GYO Adana'dan 1.7 milyon TL'ye 2 arsa aldı!

Reysaş GYO, Adana'daki iki gayrimenkulü 1 milyon 761 bin TL bedel ile peşin olarak satın aldı. Söz konusu arsa üzerine 31 bin metrekarelik lojistik depo inşa edilecek.

Adana İncirlik'te iş yapamayan mağazaların yüzde 80'i satılık!

Adana'da İncirlik Hava Üssü‘nün yer aldığı İncirlik Mahallesi'nde yabancı askerlere eşya satan esnaf, ABD'nin güvenlik yasakları nedeniyle iş yapamıyor. 

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne 'icra' şoku!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptığı açıklamada bir firmanın 2016 yılında aldığı bir ihale üzerine yaptığı işin parasını alamadığı gerekçesiyle kendilerini haciz ile karşı karşıya bıraktığını ve makam odasındaki eşyalarının alındığını belirtti.

Park Adana AVM kapanıyor!

Adana'da 3 sene önce büyük umutlarla açılan Park Adana AVM 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle faaliyetlerine son verme kararı aldı.

Adana Seyhan'da eski binanın yıkılma tehlikesine karşı önlem alındı!

Adana Seyhan'da sit alanındaki üç katlı eski binanın yıkılma tehlikesine karşı polis bölgede önlem aldı...

Adana’ya ‘kentsel dönüşüm’ müjdesi!

Adana’yı etkisi altına alan sağanak yağış sonrasında oluşan selde 12 bina ağır hasar aldı. Afetzedelere ziyaret gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Zihni Aldırmaz adana imar planı Haberi

Zihni Aldırmaz adana imar planı


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Zihni Aldırmaz, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Ramazanoğlu Konağı Kültür Merkezi'nde Cumartesi günleri düzenlenen konferanslar dizisinin konuğu oldu. Aldırmaz, "Adana'nın dünü, bugünü, yarını" başlıklı sunumunda, imar planlarının yapımı, yasal düzenlemeler ve Adana'nın durumu hakkında bilgi verdi. Kentin imar sorunları ve yönetim olarak yaptıkları çalışmalara ağırlık veren Aldırmaz, planlar hazırlanırken ilgili kurum ve kuruluşların müdahil olması gerektiğini vurguladı. 


AVANTAJ SAĞLADI 

Adana'da, depremle ilgili son yönetmelik düzenlemelerinin yapıldığı 2007'den önce yapılan binaların neredeyse tamamının elden geçirilmesi gerektiğini belirten Zihni Aldırmaz, "Bizim şansımız, Adana'da kentsel dönüşüm gereken yerlerdeki binaların 1 ya da 2 katlı olması. Bu da yıkıp yeni ve depreme dayanıklı yerleşim alanları yaparken avantaj sağlıyor" dedi. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bürokratlar ve vatandaşların katıldığı etkinlikte Aldırmaz, Adana'yı planlarken...