25 / 04 / 2024

zincirlikuyu zorlu

zincirlikuyu zorlu

SON yıllarda ekonomide yaşanan istikrarlı dönem sonucu önünü gören vatandaşların yatırım iştahı özellikle Türkiye'nin ekonomideki lokomotifi olan İstanbul'da Hazine arsalarına olan talebi patlattı.

Gülşen, Zorlu Center’daki iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı!

Başarılı şarkıcı Gülşen, Zincirlikuyu Zorlu Center'da yer alan iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı.

Başak Sayan Şile'ye yerleşti!

Mart tarihinden bu yana Şile'de yaşayan Başak Sayan, önceki gün Zincirlikuyu Zorlu Center'da ortaya çıktı. Sayan "Hemen tekrar Şile'ye döneceğim. Ares ve Milan orada çok mutlu'' dedi.

Zorlu Center'da bir kafenin çatısı çöktü! 

İstanbul Zincirlikuyu'da bulunan Zorlu Center'da bir kafenin çatısı çöktü. Bilinmeyen bir nedenle çöken çatı, kafedeki müşterilerin yaralanmasına sebep oldu...

Zorlu, Zincirlikuyu eski karayolları binasının yerine gökdelen mi yapacak?

Zorlu Holding, Zorlu Center’in önündeki eski karayolları binasının yerine ‘yeni bir gökdelen’ dikmek istiyor. Karayolları binasının arsasına New York’taki ikiz kulelerin yerine yapılan gökdeleni dikmeyi planlayan Zorlu, yeni bilirkişi raporunu bekliyor.

Denys Boyko, Zorlu Center'dan 10 bin dolara daire kiraladı!

Beşiktaş'ın Dnipro'dan transfer ettiği kaleci Denys Boyko ve eşi, yeni evine taşındı.Beykoz Acarkent ve Levent'teki Bellevue Residence'ı gezen futbolcu, eşi Valeria Boyko'nun istediği üzerine Zincirlikuyu'daki Zorlu Center'a taşındı.

Zincirlikuyu karayolları arazisine Zorlu Center!

Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki arsasını satın alan Zorlu Holding, arsaya inşa edilecek projenin 'Zorlu Center İstanbul' olarak açıklamış. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

2007 yılında Karayolları arazisine 'Zorlu Center'!

2007 yılında Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki 96 bin 500 metrekarelik arsasını 800 milyon dolara satın alan Zorlu Holding, arsaya inşa edilecek projenin 'Zorlu Center İstanbul' olarak açıklamış.

2007 yılında Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki arazisi Zorlu'nun!

2007 yılında Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki arazisi, 800 milyon dolarla Zorlu Gayrimenkul'ün olmuş. Şeyh El Maktum'un da katıldığı ihale, İstanbul'u gayrimenkulde dünyanın önde gelen şehirleri arasına sokmuş.

Zorlu Alışveriş Merkezi’ne uluslararası 5 ödül!

Zincirlikuyu'da yer alan Zorlu Alışveriş Merkezi’ne uluslararası 5 ödül verildi. Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 yılında da uluslararası arenada 5 ödül kazanarak başarısını bir kez daha kanıtladı.

Zorlu Center'da çıkan yangında 1 ölü 6 yaralı!

İstanbul'da önceki gece Beşiktaş Zincirlikuyu'da bulunan Zorlu Center'da çıkan yangında güvenlik şirketinin vardiya amiri Murat Delioğlu hayatını kaybettiği ve 6 görevli kişinin hafif şekilde yaralandığı belirtildi.

Zorlu Center'da korkutan yangın!

İstanbul Zincirlikuyu'daki Zorlu Center Rezidans bölümünde saat 22:00 sularında yangın çıktı. Yangına, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu, Bakırköy ve Mecidiyeköy itfaiye grupları müdahale ediyor. İşte detaylar...

Zorlu Center işçileri eylem yaptı!

İSTANBUL Zincirlikuyu'daki Zorlu Center Projesi'nde çalışan yaklaşık 40 inşaat işçisi, son bir aydır devam eden işten atmaları protesto etmek ve ücret alacaklarını talep etmek için dün eylem yaptı...

Apple Store Zincirlikuyu Zorlu Center’da kapılarını açıyor!

Apple ürünleri meraklılarının ‘Teknolojinin Kabe’si dediği Apple Store bugün Zincirlikuyu Zorlu Center’da kapılarını açıyor. Tavafa niyetlenenler için düşük gigabyte’lı, anlaşılır inch’li ‘okumadan gezme, bilmeden gitme’ rehberi...

zincirlikuyu zorlu Haberi

zincirlikuyu zorlu


Maliye, Türkiye genelinde en değerli Hazine arsalarının yüzde 70'inin bulunduğu İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'yı kapsayan bir analiz yaptı. Milli Emlak Müdürlükleri'nin çok büyük olmayan arsaları da kapsaması nedeniyle ekonominin büyük sermaye dışında vatandaşa yansıması konusunda ölçü kabul edilen Hazine arsası satışları, Türkiye'nin ekonomideki candamarı İstanbul'da arsa satışlarının bu yılın ilk 8 ayında geçen yılın aynı dönemine göre tam yüzde 114 arttı.


SATIŞ 50.2 MİLYON YTL


GEÇEN yıl ilk 8 ayda 23.8 milyon YTL'lik atıl, imarlı ancak kamunun ihtiyacı olmayan Hazine arsası satılırken, bu yıl bu rakam 50.2 milyon YTL'ye fırladı. Bu kalemin dışında lojman kira geliri, işgal...