24 / 04 / 2024

zirvekent sitesi tapu

zirvekent sitesi tapu

Tuzla Zirvekent Sitesi kapsamında mülkiyet problemi site arazisindeki Milli Emlak hissesini takas yoluyla çözülmeye çalışıyor. Kooperatiflerin ruhsatlandırılması kapsamında sitenin sorununu çözmek için Tuzla Belediyesi çalışma yürütüyor...

Tapu yanlış ölçüm nasıl düzeltilir? Tapu kaydının düzeltilmesi davası hangi durumlarda açılır?

Tapu yeri tespiti, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün kendi internet sitesi ile sorgulama seçeneklerinden adres girilip, direk arsa ya da arazinin olduğu konuma gidip, sorgulama da yapabilirsiniz. Peki “Tapu yanlış ölçüm nasıl düzeltilir?” İşte detaylar!

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'nde tapu sevinci!

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Akdeniz Sanayi Sitesi'nde 204 hak sahibi tapularına kavuştu.

Tapu ve Kadastro personel alımı başvuruları ne zaman bitiyor?

Tapu ve Kadastro personel alımı başvuruları devam ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın internet sitesi üzerinden yayımlanan ilana göre 87 sözleşmeli personel bu süreç içerisinde işe alınacak.

Bağcılar Pınarkent Sitesi'nde tapu sevinci!

Bağcılar Yenimahalle'deki Pınarkent Sitesi'nde yeni evlerine kavuşmak için heyecanla bekleyenler dairelerine kavuştu. Pınarkent Sitesi'ne Venara Bağcılar adı verildi...

Diyarbakır Irmak Sitesi'nde tapu tepkisi!

Diyarbakır’da yıllardır oturdukları Irmak Sitesi’ndeki tapulu arsaları olduğu iddiasıyla bazı şahıslar tarafından el koyulan site sakinleri, belediye yetkililerine tepki gösterip sorunun çözülmesini talep etti.

Tuzla Çamlıkent Sitesi'nin tapu sorunu çözüldü!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 18 senedir ruhsat ve tapu sorunu bulunan Çamlıkent Sitesi sakinlerinin de tapu sorununu çözdü. 

Gayrimenkul’de dijital pazarlık dönemi başladı!

Ekspertiz raporlu gayrimenkulleri ciddi alıcılarla bir araya getiren Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu, internette pazarlıkla satış dönemini de başlattı.

Tapu.com iş birliği yaptığı finansal kurum sayısını 14’e çıkarttı!

Ekspertiz raporlu gayrimenkulleri ciddi alıcılarla buluşturan Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu.com, yeni anlaşmalarla beraber iş birliği yaptığı finansal kurum sayısını 14’e çıkarttı.

Tapu.com 100 milyon TL’lik satış hacmini geçti!

Gayrimenkul fiyatını şeffaf ve rekabetçi bir ortamda, satıcının değil alıcıların belirlediği gayrimenkul sitesi tapu.com, 100 milyon TL’lik satış hacmini geçti..

Antalya'nın sanayi sitelerinde tapu sorunu çözüldü!

Antalya'da Akdeniz Sanayi Sitesi ve Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'nin kat artışı ve tapu sorunları çözüldü. Alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanan sitelerin değeri attı.

Beylikdüzü Evrencik Sitesi’nin tapu sorunu çözüldü!

Beylikdüzü Belediyesi, konut tapusunu yıllardır alamayan ilçe sakinlerini tapularına kavuşturmaya devam ediyor. Bürokratik engelleri hızlıca aşarak ilçedeki tapu problemini çözen Beylikdüzü Belediyesi, bu kez Adnan Kahveci Mahallesi Evrencik Sitesi’ndeki vatandaşları sevindirdi.

Tapu, ödeme aracına dönüştü!

Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul online açık artırma sitesi tapu.com’un satışları 2017 yılında bir önceki yıla göre yükseldi. 

Tapu.com'un satışları yüzde 104 büyüdü!

Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul online açık artırma sitesi tapu.com’un satışları 2017 yılında bir önceki yıla göre yüzde 104, satış hacmi ise yüzde 135 oranında artış gösterdi.

zirvekent sitesi tapu Haberi

zirvekent sitesi tapu

Tuzla Zirvekent Sitesi kapsamında mülkiyet problemi site arazisindeki Milli Emlak hissesini takas yoluyla çözülmeye çalışıyor. Kooperatiflerin ruhsatlandırılması uygulaması kapsamında arazisinde 1030 metrekare Milli Emlak hissesi bulunan sitenin sorununu çözmek için çalışmalar Tuzla Belediyesi tarafından yapılıyor. 


Tuzla'da E-5 altındaki yerlerde emsal artışlarını sağlanıp, özellikle kooperatiflerin emsalini arttırıp onların ruhsat ve iskanına kavuşmasını sağlanması amaçlanıyor. Yeni imarla, emsallere yüzde 25 hak getiren bir imar durumu çıktı. Hem kooperatiflerin kurtarılması hem de depreme yönelik tedbir amacıyla bu imar uygulamaları yapılıyor. 


Zirvekent Sitesi’nin arazisinde 1030 metrekare Milli Emlak hissesi bulunduğunu belirten Başkan Yazıcı, bu hisseyi sitenin okul arazisindeki hissesiyle takas yapmayı planladıklarını ve bu yönde encümen kararı aldıklarını söyledi.



Tuzla Belediyesi emsali bitirdik, mülkiyet meselesini de bitirdiğinde tapu sorunu hallolacak açıklamasında bulundu. Yazıcı; Zirvekent Sitesi’nin tapu...