29 / 03 / 2024

Zonguldak rekreasyon alanı imza kampanyası

Zonguldak rekreasyon alanı imza kampanyası

Zonguldak'ta rekreasyon alanı için imza kampanyası düzenlendi. Zonguldak Demokrasi Platformu, TTK'ya ait kömür yıkama tesisinin kaldırılmasıyla açığa çıkan 80 dönümlük arazide rekreasyon alanı oluşturulması amacıyla imza kampanyası başlattı.

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'daki rekreasyon alanını satışa çıkardı! Fiyatı resmen dudak uçuklattı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da yer alan rekreasyon alanını satışa çıkardı. Söz konusu rekreasyon alanının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Tunç Soyer'den Mavişehir'deki sit alanının devrine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir'de 1. Derece Doğa Sit kapsamında kalan Gediz Deltası'nın bir parçası olan ve imar planlarında Rekreasyon Alanı ve Açık Spor Tesisi Alanı olarak belirlenen bölgenin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışının yapılmasını de

Trabzon Moloz'a yeni yaşam ve rekreasyon alanı projesi geliyor!

Trabzon Moloz'da inşa edilen caminin çevresine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 180 dönümlük yeni yaşam ve rekreasyon alanının projesi tamamlandı. Projede ihale sürecine başlanıyor.

İzmir Bornova Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor!

İzmir Bornova'da bir süredir kullanılmayan Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor. Rekreasyon alanının 2021'de hizmete açılması planlanıyor.

Tarım İşletmeleri Müdürlüğü rekreasyon alanını kiraya veriyor!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından Yenimahalle İlçesi Atatürk Orman Çiftliği Mahallesi'nde yer alan rekreasyon alanı kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 20 Şubat'ta yapılacak...

Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı belediyeye tahsis edilsin!

İzmir Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, kira sözleşmesi geçen yıl sona eren ve açılan ihaleyle özel şahsa kiralanan Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı’nın belediyeye tahsis edilmesi için çağrıda bulundu.

Büyükçekmece metrobüs durağı inşaat alanı oldu!

Heyelan bölgesinin hemen üzerinde olan ve rekreasyon alanı ilan edilen metrobüsün ilk durağı imara açıldı. İstasyonda plandan 5 kat fazla inşaat yapıldı.

TOKİ Tabakhane Vadisi Rekreasyon Alanı ihalesi 27 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tabakhane Vadisi Rekreasyon Alanı ihalesi 27 Şubat 2018 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Fethiye'ye 18 milyonluk rekreasyon alanı!

Fethiye Belediyesi bölgenin en büyük parkını hayata geçiriyor. 18 milyon TL'ye mal olacak olan rekreasyon alanının 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor.

Burunucu Rekreasyon Alanı 29 Ekim'de açılacak!

Marmaris Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik Meydanı, Şehiriçi Bisiklet Yolları, İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı projelerinden sonra Marmaris’e bugüne kadar yapılmış en büyük yeşil alan projesi için kolları sıvadı.

Kayabaşı Rekreasyon Alanı'nın değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Kayabaşı Rekreasyon Alanı'nın değerleme raporu yayınlandı.

Alanya Avsallar Rekreasyon Alanı'nda sona gelindi!

Avsallar Mahallesi’ne yeni bir vizyon kazandıracak olan rekreasyon ve yürüyüş yolu projesinin inşaatına sona gelindi.

Alanya Okurcalar Rekreasyon Alanı'nda sona gelindi!

Okurcalar Mahallesi’ne yeni bir çehre kazandıracak olan rekreasyon alanı projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Zonguldak rekreasyon alanı imza kampanyası Haberi

Zonguldak rekreasyon alanı imza kampanyası

Zonguldak Demokrasi Platformu, Türkiye Taşkömürü Kurumuna (TTK) ait kömür yıkama tesisinin kaldırılmasının ardından boşalan arazinin rekreasyon alanına dönüştürülmesi için imza topluyor.


Platform üyelerince, 2010'da düzenlenen "Zonguldak Lavuar Koruma Alanı ve Çevresi Koruma, Planlama, Kentsel Tasarım, Mimarlık ve Peyzaj Düzenleme Proje Yarışması"nda ödül alan projenin hayata geçirilmesi amacıyla İsmetpaşa Parkı'nda imza kampanyası başlatıldı.


Demokrasi Platformu Sözcüsü Erdoğan Kaymakçı, törende, sivil toplum örgütlerince bu alanın değerlendirilmesi amacıyla çalıştay ve toplantıların yanı sıra kongreler düzenlendiğini söyledi.


Projenin hayata geçirilmesi için verilen sözler dışında hiçbir çaba sarf edilmediğini savunan Kaymakçı, şöyle konuştu:


"Eski lavuar (yıkama tesisi) alanının kentin geleceği açısından en akılcı ve verimli kullanımı, endüstriyel mirası sahiplenme, kentin üretim biçimini yansıtan mimari dokuların korunması amacıyla sivil toplum örgütleri, proje çalışmasına önemli katkılar sunmuştur. Buna rağmen gerek...