25 / 04 / 2024

Zonguldak Teknopark binası nerede

Zonguldak Teknopark binası nerede

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) bünyesinde hayata geçirilen Teknopark binası hizmete açıldı!

Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti mecliste!

İnşası devam eden Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı. 

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin otopark ihtiyacı TBMM'de!

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin otopark ihtiyacı için Zonguldak Kız Meslek Lisesi'nin tarihi binasının yıkılacağına dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KOÜ Teknopark’ın ek binasının inşaatı durdu!

Kocaeli Üniversitesi Teknopark’ın kapasitesini 5 katına çıkarmak için yaklaşık üç yıl önce ihale edilen ek bina inşaatı ihalesi tamamen durdu.

Çanakkale Teknopark binası açılıyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Çanakkale'de hayata geçirilen yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Zonguldak BEÜ Teknopark binası hizmete açıldı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde inşa edilen Teknopark'ın hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Teknopark'ın Zonguldak'ta önemli işleri hayata geçirmesi planlanıyor.

Zonguldak Teknopark binası hizmete açıldı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) bünyesinde hayata geçirilen Teknopark binası hizmete açıldı!

Zonguldak Çaycuma OSB'de hizmet binası ihalesi 28 Eylül'de!

Zonguldak Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından hizmet binası yaptırılacak. Bina yapım işi için 28 Eylül'de ihale gerçekleşecek..

Zonguldak Çaycuma OSB hizmet binası yapım işi ihalesi 17 Ağustos'ta!

Zonguldak Çaycuma OSB, hizmet binası yapım işi için ihale düzenliyor. Hizmet binası yapım işi ihalesi 17 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Zonguldak Merkez'de kan bağış merkezi binası işi ihale edilecek!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Zonguldak Merkez'de kan bağış merkezi binası için proje işi ihale ediliyor. İhale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Kütahya Teknopark binasının inşaatı başladı!

Kütahya Dumlupınar Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Bölgesi (TEKNOPARK) binasının inşaat ruhsatının alınarak yapımına başlandığı bildirildi.

Intertech'in Teknopark İstanbul'daki yeni binası açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Intertech'in Teknopark İstanbul'daki yeni binasının açılış törenine katıldı.

Zonguldak Amelebirliği binasının yıkımı durdu mu?

Amelebirliği'nin Nizam Caddesi'ndeki binada faaliyet gösteren hizmet binasının yıkım çalışmalarına başlanmıştı. Yüklenici firma binadaki demir aksam ve pencerelerin sökümünü yapmıştı. Ancak binadaki yıkım çalışmaları durduruldu.

Ankara Sanayi Odası Teknopark'ta tadilat yaptırılacak!

Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, ASO Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi binasının tadilatı yaptırılacak. İhaleye son başvuru tarihi 18 Temmuz 2016 olarak belirlendi.

Zonguldak Teknopark binası nerede Haberi

Zonguldak Teknopark binası nerede

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) bünyesinde hayata geçirilen Teknopark'ın hizmet binası törenle hizmete açıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Vali Erdoğan Bektaş, törende gerçekleştirdiği konuşmada, Teknopark binasının güzel ve kent için önemli olduğunu belirtti.

"Bazen ölçüyü kaçırıyoruz ve büyük binalar yaparak bir şeyler başaracağımızı sanıyoruz ama aslında öyle değil." diye konuşan Bektaş, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Önemli olan bina değil, binanın içinde nasıl çalıştığınızdır. Burada çok önemli çalışmaların çıkacağını umuyorum. Zonguldak'a dışarıdan bakıldığında görülen manzara bizi yanıltmasın. Solumuzda Erdemir, sağımızda Filyos, arada sahil ve tren bağlantıları, havaalanı, otoyol bağlantıları bir sürü imkandır. Hepsini bir arada topladığımızda Zonguldak kısa vadede gelişmelere açık bir bölge. Ama bu gelişmelerin öngörülmesi ve yönetilmesi gerekiyor. Öngörü işini daha çok üniversite yapacak, yönetme işini de hep...