20 / 04 / 2024

Zoran Jankovic

Zoran Jankovic

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara 'nın 46. " Kardeş Kenti " olan Slovenya'nın Başkenti Lübliyana'nın Belediye Başkanı Zoran Jankovic'e, kendi kullandığı araçla Ankapark'ı gezdirdi.

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Sedat Koryol, Mustafa Doğan, Cengiz Yamaner, Memduh Öztürk, Ekin Özoran, Halil Alper Aköz, Esra Ulcay, Hüseyin Altaş ve Ersin Türk ortaklığında kuruldu.

Saraybosna-Belgrad Otoyolu'nun bir an önce tamamlanmasını istiyor!

Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı Zoran Tegeltija, Türkiye'nin desteklediği Saraybosna-Belgrad Otoyol Projesi'nin bir an önce tamamlanması planlanıyor.

Gulu Lalvani ve Semiramis Pekkan oğullarına Londra’dan ev aldı!

İşadamı Gulu Lalvani ve Semiras Pekkan oğulları için kesenin ağzını açtı. Lalvani, Zoran’a 30. yaş gününde Londra’da 10 milyon Euro'luk lüks bir daire aldı.

Melih Gökçek: Turizm Ankapark'la gelişecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'nın 46. "Kardeş Kenti" olan Slovenya'nın Başkenti Lübliyana'nm Belediye Başkanı Zoran Jankovic'e, kendi kullandığı araçla Ankapark'ı gezdirdi...

Ankara turizmi Ankapark'la gelişecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara 'nın 46. " Kardeş Kenti " olan Slovenya'nın Başkenti Lübliyana'nın Belediye Başkanı Zoran Jankovic'e, kendi kullandığı araçla Ankapark'ı gezdirdi.

Melih Gökçek Lübliyana heyetine Ankapark'ı gezdirdi!

Melih Gökçek, Ankara’nın 46. “Kardeş Kenti” Slovenya’nın Başkenti Lübliyana’nın Belediye Başkanı Zoran Jankovic ve beraberindeki heyete, kendi kullandığı araçla ANKAPARK’ı gezdirerek, çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Melih Gökçek Lübliyana heyetiyle ANKAPARK inşaatını gezdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’nın 46. kardeş kenti Slovenya’nın başkenti Lübliyana’nın Belediye Başkanı Zoran Jankovic ve beraberindeki heyete kendi kullandığı araçla ANKAPARK’ı gezdirdi..

Zoran Jankovic Ankapark inşaatını inceledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'nın 46. kardeş kenti Lübliyana'nın Belediye Başkanı Zoran Jankovic ve beraberindekilere ANKAPARK'ı gezdirdi ve konuklara proje hakkında bilgi verdi.

Slovenyanın başkenti Lyublyanaya cami yapılacak!

Slovenyanın başkenti Lyublyanaya cami ve İslam Kültür Merkezi yapılacak. Lyublyana Müftüsü Necad Grabusun kente bir cami yapılması için uzun zamandır sürdürdüğü girişimlere Lyublyana Belediye Başkanı Zoran Yankoviç destek verdi

Zoran Jankovic Haberi

Zoran Jankovic

Melih Gökçek ve Jankovic, "Kardeş Kent Protokolü"nü imzaladıktan sonra birlikte Ankara turuna çıktı. Gökçek'le birlikte 1 milyon 200 bin metrekarelik alanıyla Avrupa'nın en büyük temaparkı olacak Ankapark'ı gezen Slovenya heyeti, yapılan çalışmaları inceledi. Geziye Ankapark Koordinasyon Merkezi'nde yer alan kent mobilyaları, çocuk oyun grupları ve figürlerinin sergilendiği alandan başlayan Gökçek, projenin Ankara'da turizmi geliştirecek en önemli ayaklardan biri olduğunu ifade etti. Konuklarına toplam bin 217 oyuncağın yer alacağı Ankapark'ı kendi kullandığı araçla gezdiren Gökçek, geziye dev giriş kapısından başladı. Gökçek, dev Roller Coaster ile yetişkin ve çocuk oyun alanları, dijital oyun alanı çadırı hakkında ayrıntılı bilgi verdi. 



Konuk Belediye Başkanı Jankoviç, tamamen Türk mühendislerinin geliştirdiği teknikle ortada kolon olmadan yapılan 10 bin metrekarelik dijital oyun alanının kısa bir süre içinde...