26 / 04 / 2024

zorlu center köfteci ramiz şubesi

zorlu center köfteci ramiz şubesi

Türkiye'nin 25 farklı kentindeki 129 şubesinde lezzet tutkunlarını ağırlayan Köfteci Ramiz, misafirleriyle artık Zorlu Center AVM'de de buluşuyor. Yeni şubesinin açılışını 'yemek yiyen herkese tatlı hediye' kampanyasıyla kutluyor..

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı!

Acarkent, Kavacık ve Bodrum şubeleri ile hizmet veren Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı...

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Didem Aydın: Zorlu Center olarak mağazalardan Nisan-Mayıs'ta da kira almayız!

Türkiye'de AVM'lerin açılması gündeme geldikten sonra, kira konusunda çeşitli tartışmalar da başladı. Zorlu Center Genel Müdürü Didem Aydın, AVM’lerin açılmasına ilişkin konuştu. Aydın, "Biz martta kiranın yarısını iade ettik. Nisanda almadık. Mayısta da almayız" dedi...

Zorlu Center'de 8 milyon TL'ye icradan satılık rezidans!

İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Ortaköy Mahallesi, 30 ada, 165 parselde kayıtlı olan Zorlu Center projesindeki 805 numaralı rezidans daire 8 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Zorlu Center, İran ve Slovenya'da danışmanlık yapacak!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Aydın, "Pek çok yatırımcı, Zorlu Center'dan danışmanlık almak için Zorlu Center'ın kapısını çalıyor" dedi. Zorlu, ilk etapta İran ve Slovenya’da birer AVM’ye danışmanlık yapacak.

Nusret, Zorlu Center Residence'dan ev aldı!

Et imparatorluğunun ortağı olan ve dünyaca tanınan Nusret Gökçe Zorlu Center Residence'dan daire satın aldı. Nusret, 180 metrekarelik yeni evi için 2 milyon dolar ödedi.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Zorlu Center’dan ev aldı!

Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu çifti oğulları Azur Benan dünyaya geldikten sonra daha büyük bir ev arayışına girmişlerdi. Çift, Zorlu Center’dan 15 milyon TL’ye penthouse ev satın aldı.

Zorlu Center yılbaşında açık mı?

Zorlu Center AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center yılbaşında açık mı? Zorlu Center yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Zorlu Center 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Zorlu Center Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Zorlu Center AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Zorlu Center Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Gülşen, Zorlu Center'da 5 milyon dolara ev alacak!

Hamileliğinin 3. ayında bebek hazırlıklarına başlayan Gülşen, Zorlu Center'da 5 milyon dolarlık geniş bir daire arıyor. Zorlu’nun emlakçılarına haber gönderen şarkıcı 4+1 dairelerden birini istiyor.

Zorlu Center Business Awards'tan 4 ödül aldı!

Zorlu Center, Kanada'da düzenlenen Stevie International Business Awards'tan dört ödül ile döndü. Zorlu Center; Yeni Yıl Festivali ve Konsept Çocuk Aktiviteleri ile 'Yılın En İyi Halkla İlişkiler Kampanyası' ödüllerine layık görüldü.

Zorlu Center Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Zorlu Center AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Zorlu Center AVM bayramda kaça kadar açık?

zorlu center köfteci ramiz şubesi Haberi

zorlu center köfteci ramiz şubesi

Türkiye'nin 25 farklı kentindeki 129 şubesinde lezzet tutkunlarını ağırlayan Köfteci Ramiz, misafirleriyle artık Zorlu Center AVM'de de buluşuyor. Üstelik Köfteci Ramiz, yeni şubesinin açılışını 'yemek yiyen herkese tatlı hediye' kampanyasıyla kutluyor.Türkiye'nin 25 farklı kentindeki 129 şubesiyle ulusal bir lezzet zinciri yaratan Köfteci Ramiz'in en yeni şubesi, Türkiye ve dünyadan seçkin bir marka karmasına sahip Zorlu Center AVM'de misafirlerini ağırlamaya başladı. 85 yıldır felsefesinden ödün vermeden her şubesinde aynı ürün kalite ve hizmetini koruyan Köfteci Ramiz, Zorlu Center AVM Yemek Katı'nda bulunan şubesinde self servis hizmet veriyor. 


Köfteci Ramiz, Zorlu Center AVM şubesinin açılışım, "yemek yiyen herkese tatlı hediye" kampanyasıyla kutluyor. Köfteci Ramiz ayrıca, tüm Zorlu Center çalışanlarına %10 indirim uyguluyor. 

Zorlu Center'da çalışan ve yaşayanlara paket servis hizmeti de sunan Köfteci...