29 / 03 / 2024

zorlu center mağaza kira

zorlu center mağaza kira

Türkiye'de AVM'lerin açılması gündeme geldikten sonra, kira konusunda çeşitli tartışmalar da başladı. Zorlu Center Genel Müdürü Didem Aydın, AVM’lerin açılmasına ilişkin konuştu. Aydın, "Biz martta kiranın yarısını iade ettik. Nisanda almadık. Mayısta da almayız" dedi...

Zorlu Center AVM'de mağazaların kira fiyatları düştü!

Taraf Gazetesi'nin haberine göre; İmar izninin, üç katı inşaatla açılan Zorlu Center AVM’ye yeterli müşteri gelmedi, mağazalar iş yapamadı. 11 Ekim'de hizmete açılan Zorlu Center AVM'de zorunlu olarak kiralar düşürüldü...

Louis Vuitton Bodrum'da mağaza açıyor!

Louis Vuitton Türkiye'deki İstanbul Nişantaşı, İstinyepark, Zorlu Center ve Emaar Square Mall mağazalarından sonra Bodrum'da da mağaza açıyor.

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

Didem Aydın: Zorlu Center olarak mağazalardan Nisan-Mayıs'ta da kira almayız!

Türkiye'de AVM'lerin açılması gündeme geldikten sonra, kira konusunda çeşitli tartışmalar da başladı. Zorlu Center Genel Müdürü Didem Aydın, AVM’lerin açılmasına ilişkin konuştu. Aydın, "Biz martta kiranın yarısını iade ettik. Nisanda almadık. Mayısta da almayız" dedi...

The Body Shop ilk kioks mağazasını Zorlu Center'da açtı!

The Body Shop, Türkiye'deki 23'üncü mağazasını Zorlu Center'da açıyor. Markanın kioks mağazasında ağırlıklı olarak vücut bakım, cilt bakım, saç bakım kategorileriyle birlikte seçili parfüm ve makyaj ürünleri yer alacak...

Happy Center İhlas Marmara 2. Etap mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 134. şubesini 25 Ocak Çarşamba günü Belikdüzü’nde hizmete sundu. İhlas Marmara 2. Etap mağazası 900 m2 olup 4 kasa ve 22 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Happy Center Esenyurt Piri Reis mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 133. şubesini 25 Ocak Çarşamba günü Esenyurt’ ta hizmete sundu. Piri Reis mağazası 800 m2 olup 3 kasa ve 20 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Happy Center Beykent 2 mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 132. şubesini 25 Ocak Çarşamba günü İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ’nde hizmete sundu.

Zorlu Center yılbaşında açık mı?

Zorlu Center AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center yılbaşında açık mı? Zorlu Center yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Zorlu Center 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

İrem Derici, Zorlu Center'da dekorasyon eşyaları baktı!

İrem Derici ile sevgilisi Lider Şahin önceki gün Zorlu Center'da dekorasyon mağazalarını gezdi. Mutfak eşyaları alan çift "Birlikte oturduğunuz doğru mu?" sorusuna cevap vermedi. Çift daha sonra baş başa yemek yedi.

Zorlu Center Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Zorlu Center AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Zorlu Center Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Gebze Center'a 3 yeni mağaza açıldı!

Geniş mağaza ve hizmet yelpazesiyle alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Gebze Center, food court'ta açılan Kayseri Mutfağı ve zemin katta açılan Ajda Cafe ile ziyaretçilerine yepyeni deneyimler yaşatacak.

Happy Center 129. mağazasını Balıkesir Gönen'de açtı!

Happy Center mağaza açılışlarıyla büyümeye devam ediyor. Happy Center 10 Mayıs'ta Balıkesir ilinin Gönen ilçesinde 730 metrekarelik yeni mağaza açtı. Happy Center'ın mağaza sayısı 129'a ulaştı.

Hilti Türkiye mağaza sayısını ikiye katlıyor!

Global inşaat endüstrisinin jenerik markası Hilti, 10 ülkenin bağlı olduğu bölgesel üs Türkiye’deki mağaza sayısını 2016 yılında ikiye katlamaya hazırlanıyor. Üç yeni mağaza açan Hilti Türkiye, “Hilti Center" mağazalarının sayısını dokuza çıkardı.

zorlu center mağaza kira Haberi

zorlu center mağaza kira

Türkiye’de alışveriş merkezlerinin 11 Mayıs’tan itibaren açılması için hazırlıklar ve çalışmalar sürerken, perakende markaları daha öncesinde cadde mağazalarını açmak için çalışmalara başladı. 

Posta'da yer alan habere göre; AVM ve caddelerdeki mağazalar açılmaya hazırlanırken, sıkı hijyen önlemleri alınması hedefleniyor. Bunlar arasında denenen kıyafete 24 saat karantina ve ışın temizliği, müşteriye ateş ölçerli kontrol de bulunuyor.

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, alışveriş merkezlerinin 11 Mayıs’ta açılmasının amaçlandığını fakat henüz tarihin net olmadığını, bayram öncesi açılış için çalışıldığını ifade etti. 

Küçük, “Ancak biz daha öncesinde 8 Mayıs’ta cadde mağazalarımızı açacağız. Bir kısmını açıp tecrübe edineceğiz. Caddelerdeki 800 metrekare üzeri büyük mağazalarla başlayacağız. 40 - 50 ildeki bütün cadde mağazalarını açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Zorlu Center Genel Müdürü Didem Aydın, AVM’lerin...