26 / 04 / 2024

zorlu Raffles Otel satılacak mı

zorlu Raffles Otel satılacak mı

El Faysal Holding'in CEO'su El Thani, geçen hafta konakladığı İstanbul Raffles Otel'i çok beğenmiş... Bunun üzerine Zorlu Grubu yöneticileriyle buluşup oteli almak için teklif vermiş...

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için ev aldı!

Ebru Yaşar, Zorlu Raffles Hotel’de gerçekleştirilen 7. Golden Palm Awards töreninde ‘Yılın Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı’ ve ‘Yılın Albümü’ ödüllerinin sahibi oldu.

Zorlu, Raffles'i satıyor mu?

El Faysal Holding'in CEO'su El Thani, geçen hafta konakladığı İstanbul Raffles Otel'i çok beğenmiş... Bunun üzerine Zorlu Grubu yöneticileriyle buluşup oteli almak için teklif vermiş...

Burcu Esmersoy Boğaz’da ev arıyor!

İşadamı Berk Suyabatmaz’la Mayıs ayında evlenen Burcu Esmersoy’u taşınma telaşı sardı. Boğaz’da ev arayışına giren Esmersoy, Raffles Otel’e yerleşti.

Zorlu Center'a Hermes Creative Awards’tan ödül!

Zorlu Center, bu sene 22.’si düzenlenen Hermes Creative Awards’tan Çılgın Emojiler etkinliği ve Raffles Arcade projeleriyle 3 ödül birden aldı.

Raffles Residences kullanıma sunuldu!

Raffles İstanbul Zorlu Center, Raffles Rezidanlarını kullanıma sundu. Raffles İstanbul Genel Müdürü Hirt: "66 rezidansı günlük, aylık ve yıllık olarak kiralama opsiyonlarımız var" dedi.

Raffles Residences projesinin lansmanı 5 Mayıs'ta!

İstanbul’un önemli merkezlerinden biri haline gelen Raffles İstanbul Zorlu Center'da Raffles Residences projesi hayata geçiyor. Projenin tanıtım toplantısı 5 Mayıs Cuma günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğl: İmar kanunlarını deldirtmem!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Zorlu Grand Otel’de düzenlenen basın toplantısında Trabzon basını ile bir araya geldi. Gümrükçüoğlu imar politikaları ile ilgili basına açıklama yaptı.

Gayrimenkul sektörü her yönüyle değerlendirildi!

''İşimiz Metrekare'' konseptiyle 10 Mayıs'ta Raffles Otel İstanbul'da gerçekleştirilen ve sektöre farkı bakış açıları kazandıran 15. Gayrimenkul Zirvesi sonuç bildirgesi yayınlandı.

Önay Life Residence basın toplantısı 27 Nisan'a ertelendi!

Önay Life Residence, Avrupa Yakası ulaşımında kritik öneme sahip E-5 ve TEM otoyollarına çok yakın bir lokasyonda bulunuyor. Projenin basın toplantısı 27 Nisan 2016 Çarşamba Günü saat 09:30'da Raffles Otel'de gerçekleşecek.

Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı Projesi'nin basın toplantısı 10 Aralık'ta!

Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı Projesinin basın toplantısı 10 Aralık Perşembe günü Raffles Otel'de gerçekleşecektir. Toplantı saat 17:00’de başlayacaktır.

Atakule tamamen yenileniyor!

Atakule Alışveriş Merkezi'nin kule hariç alışveriş merkezi bölümünün yıkılarak yerine modern bir alışveriş merkezi yapılmasına ilişkin projenin tanıtımı amacıyla İstanbul Raffles Otel'de düzenlenen basın toplantısını yayınladı.

Raffles İstanbul 2015’in en cool otelleri listesinde!

Raffles İstanbul Zorlu Center, son olarak Travel+Leisure Dergisi’nin Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan “2015’in En Cool Otelleri” listesine seçildi.

Raffles İstanbul Zorlu Center 4 ayda 3 ödül aldı!

127 yıl önce kurulan dünyanın en lüks otel zincirlerinden Raffles, Türkiye'deki ilk otelini, geçtiğimiz Eylül ayında Zorlu Center'da açmıştı. Otel dört ayda üç ödül aldı..

zorlu Raffles Otel satılacak mı Haberi

zorlu Raffles Otel satılacak mı

Zorlu Gayrimenkul'ün Zincirlikuyu'da 2.5 milyar dolara mal olan Zorlu Çenter karma yapısındaki İstanbul Raffles Otele Katar'dan alıcı çıkmış. Arkadaşımız Kerem Köfteoğlu'nun duyumlarına göre, 2 milyar dolarlık kişisel servetiyle dünyanın en zenginleri listesinde yer alan Katarlı Şeyh Faysal Bin Kasım El Thani oteli satın almak istiyormuş.

Para’da yer alan habere göre; Bünyesinde farklı alanlarda hizmet veren tam 20 şirketi barındıran El Faysal Holding'in CEO'su El Thani, geçen hafta konakladığı İstanbul Raffles Otel'i çok beğenmiş.

Bunun üzerine Zorlu Grubu yöneticileriyle buluşup oteli almak için teklif vermiş. El Thani, lüks otel işine yabancı değil. Holding bünyesindeki şirketlerden El Rayyan Turizm Yatırım, hali hazırda Katar, Mısır, Cezayir, Avrupa ve ABD'de Hilton, Four Seasons, Grand Hyatt, Maritirfı, Radisson Blu, St. Regis ve W markasıyla işletilen 20...