29 / 03 / 2024

Züchex ulaşım

Züchex ulaşım

46.000 ziyaretçisiyle tasarımdan, üretime, el sanatlarından, ihracata birçok markaya ev sahipliği yapan 24. Züchex Uluslararası Züccaciye & Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı’nda Red Dot Tasarım Ödüllü ürünler tanıtılacak...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt '18 bin 834 bağımsız birime ulaştık' dedi, bakın vatandaş ne yanıt verdi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı paylaşımda 18 bin 834 bağımsız birime ulaştıklarını söyledi. Söz konusu paylaşıma vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Kuzey Marmara Otoyolu, Yeni Havalimanı'na ulaşımı hızlandıracak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, "Hasdal’dan olan D-20 bağlantısı veya üçüncü köprünün bağlantı yolları ve şu an inşaatı oldukça ilerlemiş olan Kuzey Marmara Otoyolu, buraya yolcularımızın ulaşımında ciddi bir hızlılık sağlayacaktır." dedi...

Büyükçekmece'nin ulaşım sorunu çözülecek!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Alkent 2000 Mahallesi'nde başlatılan yol yapım çalışması ulaşım sorununu çözecek.

Kayseri'de ulaşım yatırımları hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Beylikdüzü'nde ulaşım komisyonu kurulacak!

Ulaşım hizmetlerinin iyileştirilmesi hususunda esnafı dinleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, oluşturulacak komisyonla halkın kaliteli hizmet alması, esnafın vereceği hizmete standartlar getirilmesi için görüş birliğine vardı.

Şanlıurfa'nın ulaşım sorunu yeni yatırımlarla çözüldü!

Şanlıurfa'ya kazandırdığı köprülü kavşaklar, bulvarlar ve yeni yollarla ulaşım sorunlarına net çözümler üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hatay'ın ulaşım sorunu çözülüyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hiçbir ayrım gözetmeden il genelinde ulaşım sorunlarını en aza indirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyor.

Malatya'daki 12 mahallenin ulaşım sorunu çözüldü!

Malatya’nın en büyük ilçelerinden biri olan Doğanşehir’in yol problemlerinin çözümü noktasında var gücüyle çalışan Malatya Büyükşehir Belediyesi, 12 mahallenin ulaşım sorununu çözdü.

Şanlıurfa'nın ulaşım sorunu raylı sistemle çözülecek!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kent merkezindeki ulaşım sorununu tamamen çözüme kavuşturmakta kararlı olduklarını söyledi.

Karaburun'un ulaşım sorunu çözüldü!

Mavi ile yeşili buluşturmasına rağmen ulaşım sıkıntısı nedeniyle turizmde istediği ivmeyi yakalayamayan İzmir'in Karaburun ilçesi, yol sorunun çözülmesiyle turizm pastasına ortak olmak istiyor.

İzmir Dikili'nin ulaşım sorunu çözülüyor!

İzmir Dikili Belediyesi’nin, yürüttüğü alt yapı çalışmalarıyla kent, modern ve güvenli yollar kazandırılıyor. Bu kapsamda Mazılı, Kıroba, Kocaoba, Yenice, Samanlık ve Çağlan mahallelerini kapsayan alanda, başlatılan çalışmalarla bölgenin tüm ulaşım sorununun çözülmesi planlanıyor.

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Demir Romance projesinin yanında yer alıyor. Projede konut ve rezidans daireler ile mağaza, otel ve hastane de bulunuyor.

Züchex ulaşım Haberi

Züchex ulaşım

46.000 ziyaretçisiyle tasarımdan, üretime, el sanatlarından, ihracata birçok markaya ev sahipliği yapan 24. Züchex Uluslararası Züccaciye & Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı’nda, insan sağlığını önemseyen ve doğada kendiliğinden yok olabilen ekolojik ürünleriyle fark yaratan Grs Dayanıklı Tüketim Malları Tic. Ltd. Şti. de yer alacak.  Şirket, kapağındaki buhar çıkış noktası ile eşit oranda pişirme imkanı sağlayan, içi dışı iki kat seramik kaplama, “Red Dot Tasarım Ödüllü” Neoflam tencereleri, standında ziyaretçilerine tanıtacak. Fuar’da mısır nişastasından üretilen Mother’s Corn çocuk ve bebek mutfak eşyalarından yüzde 100 seramik Cerablade bıçaklara, bambu ve iki çeşit hububat tozundan imal edilen Ceraware mutfak eşyalarından eşin ehlilerinin kullanabilmeleri amacıyla tasarlanan profesyonel seri Cerablade seramik bıçaklara kadar oldukça geniş bir ürün gamı yer alacak.


Rusya’dan Tunus’a Suudi...