29 / 03 / 2024

Gürkan Akkuş, ERA Türkiye iş geliştirme direktörü oldu!

Gürkan Akkuş, ERA Türkiye iş geliştirme direktörü oldu!

ERA Türkiye, büyüme faaliyetlerine paralel olarak kadrosunu da güçlendiriyor. ERA, son olarak sektörün önemli markalarında ve inşaat firmalarında önemli görevler alan deneyimli profesyonel Gürkan Akkuş’u ailesine kattı.



ABD’li gayrimenkul danışmanlık devi ERA Türkiye, büyüme stratejilerine paralel olarak kadrosunu da geliştiriyor. Gayrimenkul sektörünün önemli markalarında uzun yıllar değişik görevlerde bulunan deneyimli profesyonel Gürkan Akkuş, ERA ailesine katıldı. Lisans eğitimini, ‘Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Eğitim İletişimi ve Planlaması Bölümü’nde tamamladıktan sonra, yüksek lisans eğitimini aynı üniversitenin ‘Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Ana Bilim Dalı’nda ‘Emlak Eğitimlerinin İletişim Becerilerine Etkisi’ tezi ile bitiren Akkuş, üniversite öğrenimi sırasında iletişim, eğitim ve eğitim tasarımı konusunda da eğitimler aldı. 


2004 yılı itibariyle birçok gıda ve içecek firmalarının satış, saha kadrolarının eğitimi ve işe yerleştirilmesi çalışmalarını yöneten Akkuş, 2006- 2013 yılları arasında uluslararası bir gayrimenkul danışmanlık şirketinde ‘eğitim ve franchise geliştirme yöneticiliğini’, 2013 yılının ekim  ve ocak ayları arasında Türkiye’nin en önemli inşaat firmasının ‘eğitim yönetmenliği’ni, 20014 Ocak- 2015 Temmuz arasında bir başka uluslararası gayrimenkul franchising markasının ‘eğitim,  kalite ve franchise geliştirme yöneticiliği’ ile ‘kalite yönetim sistemi temsilcisi’ görevlerinde bulundu. 


2006 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe çok sayıda gayrimenkul danışmanı ve broker’a eğitim veren ve birçok ofisin sektör içerisinde gelişmesine katkıda bulunan Gürkan Akkuş, 17 Ağustos 2015 itibariyle ‘ERA Gayrimenkul Türkiye İş ve Franchise Geliştirme Direktörü’ olarak ERA ailesine katıldı.



Geri Dön