26 / 04 / 2024

Kadir Tümen ERA Türkiye Franchise Satış ve Geliştirme Direktörü oldu!

Kadir Tümen ERA Türkiye Franchise Satış ve Geliştirme Direktörü oldu!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü ve iddialı markası ERA Türkiye, sektörün deneyimli ismi Kadir Tümen’i ekibine dahil etti. Kadir Tümen ERA Türkiye’de, franchise satış ve geliştirmeden sorumlu olacak.



Gayrimenkul sektöründe dünyada ve Türkiye’de en hızlı büyüyen markalardan biri olan ERA Türkiye, uzman kadrosuna Franchise Satış ve Geliştirme Direktörü olarak Kadir Tümen’i dahil etti. Uludağ Üniversitesi çalışma ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler bölümünden mezun olan Tümen, çalışma hayatına RE/MAX Türkiye iş geliştirme departmanında başladı. Özellikle ofisler ile genel merkez arasında iletişimin güçlendirilmesi ve birçok iş geliştirme faaliyetinin kurgulanmasında rol alan Kadir Tümen, daha sonra CENTURY 21 Türkiye’de Franchise Satış ve Geliştirme Uzmanı ve Franchise Satış ve Geliştirme Yöneticiliği görevlerini üstlendi. Kadir Tümen sonrasında Realty World Türkiye’de Franchise Satış ve Geliştirme Yöneticisi ve Satış Koordinatörü olarak görev aldı. 

Kadir Tümen, 2013 Ocak ayında sektöre girdiği günden beri gayrimenkul danışmanlığında kalite çıtasını sürekli yükselten ERA Türkiye’nin franchise satış ve geliştirme faaliyetlerinden sorumlu olacak.



Geri Dön