17 / 04 / 2024

Gürsel Uçar'dan kaçak yapı yapmayın çağrısı!

Gürsel Uçar'dan kaçak yapı yapmayın çağrısı!

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, ilçeye kaçak yapı yapılmaması çağrısı yaptı.



Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Datça'ya kaçak yapı yapılmaması çağrısı yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Gürsel Uçar, ilçedeki kaçak yapılara ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgedeki kaçak yapıların yeni başlamadığını, 35 yıldan fazla süredir sürdüğünü belirtti.

Yapılan imar barışı düzenlemesiyle herkesin yapı kullanım belgelerini aldığını, bundan sonra imar barışı çıkmasının mümkün olmayacağını dile getiren Uçar, kaçak yapı yapanların binaları yıkılırken çok üzüldüğünü söyledi.

Gürsel Uçar dan kaçak yapı yapmayın çağrısı!

İnsanların birikimlerini kaçak yapılara harcamaması gerektiğine değinen Uçar, şunları söyledi: "İnsanlar belki bütün birikimlerini 'imar barışı çıkacak' umutlarıyla bu yapılara aktardılar. Yıkıma gittiğiniz zaman o binanın yıkıldığını görmek gerçekten beni çok üzüyor. Ama yasalar karşısında kaçak yapının savunulacak her hangi bir dayanağı yok. Vatandaşlarımız lütfen kaçak yapı yapmasın. Ne kendileri üzülsün ne de bizleri üzsünler. Lütfen bu aşamadan bu zamandan sonra izinsiz kaçak yapı yapmayın."

 

Marmaris ve Datça'da imara aykırı binalar yıkılıyor!


Geri Dön