28 / 03 / 2024

Haliç Kongre Merkezi Webit Konresi'ne ev sahipliği yapıyor!

Haliç Kongre Merkezi Webit Konresi'ne ev sahipliği yapıyor!

Kongrenin ilk gününde düzenlenecek "Digital Marketing and Innovation" konferansının "How to drive engagement through content" başlıklı oturumunda, AA Genel Müdür Yardımcısı Çağatay Çulcuoğlu da konuşmacı olarak katılacak.



Anadolu Ajansı'nın altın medya sponsoru olduğu Küresel WEBİT Kongresi'nin başlamasına bir haftadan az zaman kaldı.


Anadolu Ajansı'nın (AA) altın medya sponsoru olduğu WEBİT Kongresi,  6-7 Kasım'da Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 5'incisi düzenlenen ve rekor sayıda başvuru yapılan kongreye başvuruda bulunanlar arasında 103 ülkenin dijital teknoloji ve telekomünikasyon devlerinden binlerce üst düzey yönetici de bulunuyor. Kongre, 8 binden fazla katılımcı, 250 konuşmacı, altı önemli etkinlik ve ticaret fuarına ev sahipliği yapacak.


Kongrenin ilk gününde düzenlenecek "Digital Marketing and Innovation" konferansının "How to drive engagement through content" başlıklı oturumunda,  AA Genel Müdür Yardımcısı Çağatay Çulcuoğlu da konuşmacı olarak katılacak.


Yandex, IBM, Google, Facebook, Spotify, Aol, Unilever'den açılış konuşmaları, OMD, Vivaki, MediaCom, Acer, Nokia, Lenovo, MasterCard'dan ocakbaşı sohbetleri, BBC, TechCrunch, Mashable, Mediabrands, Havas, PayPal, Gemius, Qualcomm ile tartışma panelleri, Blackberry, IBM, PayPal ile uygulama geliştiricileri çalıştayı ve daha birçok yaratıcı reklamcılık, pazarlama ve teknoloji gösterilerinin hepsi 2 gün boyunca kongrede yer alacak.


Küresel Forum Başkanı ve Kurucusu Plamen Russev, Webit Kongresi'ne, dijital teknoloji ve telekomünikasyon sektöründen en parlak ve etkin temsilcilerin, girişimcilerin katılmasının harika olduğu yorumunda bulundu.


Küresel Webit Kongresi Yöneticisi Aniela Russeva da kongreye ilişkin, "Webit'i, Amerika, Avrupa, Ortadoğu, Asya ve Afrika'daki dijital teknoloji, telekomünikasyon ve eTicaret firmaları arasında büyüyen başarılı uluslararası iş ilişkileri için dünyanın en büyük platformu haline getirmeye kararlıyız. Bu açıdan, etkin B2B iletişimi ve iş hedefleri başarısı için mümkün olan en iyi imkanları sağlamaya çalışıyoruz" dedi.


AA


Geri Dön