27 / 04 / 2024

haliç kongre merkezi Küresel WEBİT Kongresi

haliç kongre merkezi Küresel WEBİT Kongresi

Kongrenin ilk gününde düzenlenecek "Digital Marketing and Innovation" konferansının "How to drive engagement through content" başlıklı oturumunda, AA Genel Müdür Yardımcısı Çağatay Çulcuoğlu da konuşmacı olarak katılacak.

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

Kocaeli Kongre Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kartepe Köseköy Kavşağı ve SEKA Park alanında hayata geçirilen Kocaeli Kongre Merkezi’ni inceledi.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehri Belediyesi, kongre merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Kocaeli Kongre Merkezi'nde sona yaklaşılıyor!

Kocaeli'nin en büyük kültür sanat merkezi olması planlanan Kocaeli Kongre Merkezi'nde çalışmalar hızla devam ediyor.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin yapımı sürüyor!

Kocaeli'nin en büyük kültür sanat merkezi olması planlanan Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı devam ediyor. Projenin Doğu Marmara bölgesinin en önemli kültür merkezi olması planlanıyor.

Kocaeli Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'ndeki çalışmalarını sürdürüyor.

Şahinbey Kongre Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi'ne inşa edilen Şahinbey Kongre Merkezi'nin inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi ile Eskişehir Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Varank, "Bu merkez 50 yıllık bir özlem. Elbette bu merkeze kavuşuyor olmamız bir tesadüf değil'' dedi.

Eskişehir Fuar ve Kongre merkezi 11 Aralık'ta açılıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, "ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi'nin, 11 Aralık'ta hizmete açılacağını duyurdu...

Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Fuarcılık alanında ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlaması planlanan Kayseri OSB himayesinde inşa edilen Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde çalışmalar hızlandı.

Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı son sürat!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

haliç kongre merkezi Küresel WEBİT Kongresi Haberi

haliç kongre merkezi Küresel WEBİT Kongresi

Anadolu Ajansı'nın altın medya sponsoru olduğu Küresel WEBİT Kongresi'nin başlamasına bir haftadan az zaman kaldı.


Anadolu Ajansı'nın (AA) altın medya sponsoru olduğu WEBİT Kongresi,  6-7 Kasım'da Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 5'incisi düzenlenen ve rekor sayıda başvuru yapılan kongreye başvuruda bulunanlar arasında 103 ülkenin dijital teknoloji ve telekomünikasyon devlerinden binlerce üst düzey yönetici de bulunuyor. Kongre, 8 binden fazla katılımcı, 250 konuşmacı, altı önemli etkinlik ve ticaret fuarına ev sahipliği yapacak.


Kongrenin ilk gününde düzenlenecek "Digital Marketing and Innovation" konferansının "How to drive engagement through content" başlıklı oturumunda,  AA Genel Müdür Yardımcısı Çağatay Çulcuoğlu da konuşmacı olarak katılacak.


Yandex, IBM, Google, Facebook, Spotify, Aol, Unilever'den açılış konuşmaları, OMD, Vivaki, MediaCom, Acer, Nokia, Lenovo, MasterCard'dan ocakbaşı sohbetleri, BBC, TechCrunch, Mashable, Mediabrands, Havas, PayPal, Gemius,...