26 / 04 / 2024

Hem oturum hem yatırımcıların gözdesi Beytepe!

Hem oturum hem yatırımcıların gözdesi Beytepe!

MiaVita Beytepe Projesi Yatırımcısı Nurettin Yılmaz,Beytepe semtinin gün geçtikçe değerine değer kattığını söylerek “Beytepe fark yaratan konumu ve yaşam standartlarını yükselten kalitesiyle hem oturum hem de yatırımcıların gözdesi” dedi...



MiaVita Beytepe Projesi Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Beytepe’nin gelişimine dikkat çekerek   “Beytepe fark yaratan konumu ve yaşam standartlarını yükselten kalitesiyle hem oturum hem de yatırımcıların gözdesi” dedi. 

 

Nurettin Yılmaz , Beytepe semtinin gün geçtikçe değerine değer kattığını anlattı.   Yılmaz sözlerine şunları ekledi: “Beytepe, hızla değer kazanan ve gelişen bir lokasyon. Ankara’daki eşsiz konumu ve yaşam kalitesiyle hem oturum hem de yatırımcıların gözdesi konumunda olan bir semt. Konut projelerinde lokasyon neden önemli; örneğin Ankara'nın çok sayıda bölgesinde başarılı konut projelerinin inşa edildiğini görüyoruz. Önemli olan doğru projeyi, doğru yerde hayata geçirebilmek.” ifadelerini kullandı.

Yeni yaşamın kapıları aralanıyor

1+1, 1+1 loft, 2+1 ve 3+1 daire tipleri  bulunan MiaVita Beytepe Projesi, Ankara’nın en gözde yerleşim merkezleri arasında yer alan Beytepe’de inşa ediliyor. 

 

Toplam 5 bin metre kare parsel alanda konumlandırılan proje 114 adet daireden meydana geliyor.    MiaVita Beytepe’de, cep sineması, sauna, yüzme havuzu ve otopark hizmetleri de konut sahibi olanlara ayrıcalıklar mevcut.

 Hem oturum hem yatırımcıların gözdesi Beytepe!

Haziran 2018’de teslim edilecek olan proje Hacettepe Üniversitesi’ne 5.8, Bilkent Üniversitesi’ne 5.9, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ne 14, Başkent Üniversitesi’ne 11 km uzaklıkta yer alıyor. 

 

Web: http://miavita.com.tr/
Tel: 0(312) 489 1 333
 


Geri Dön