26 / 04 / 2024

Hepsi Burada'da hemen al sonra öde kampanyası! Vestfrost buzdolabında çılgın teklif! 26 Aralık fiyat listesi

Hepsi Burada'da hemen al sonra öde kampanyası! Vestfrost buzdolabında çılgın teklif! 26 Aralık fiyat listesi

Hepsi burada 2023'e sayılı günler kala Vestfrost VF 1268 300 lt Statik Buzdolaplarında kampanya başlattı. 683 TL ödeyerek 9 aya varan taksit imkanı ile kampanyanın detayları haberimizde. Vestfrost VF 1268 300 lt Statik Buzdolabı fiyatı ne kadar? İşte detaylar...



Bir evin olmazsa olmazlarında biri de buzdolapları. yiyecek ve içeçeklerimizi içerisind muhafaza etmemizi sağlayan buzdolapları gelişen teknoloji ile niteliklerini arttırmış durumda. İhtiyaca göre özellik bulundurması ve evin dekorasyonuna uygun olmas da tercih nedenleri arasında.Hepsiburada'nın hemen al sonra öde kampanyası dahilinde bulunan cihaz da yeniyıla girmeden hanelere yapılmış güzel bir kampanya çeşidi olsa gerek Beyaz eşya kategorisi içerisinde yer alan buzdolapları, farklı iç alanları, soğutma sistemleri ve dizaynları ile büyük bir tercih alanı oluşturuyor. 

Hepsi Burada da hemen al sonra öde kampanyası! Vestfrost buzdolabında çılgın teklif! 26 Aralık fiyat listesi

Vestfrost markası, beyaz eşya dalında farklı kullanım ihtiyaçlarına hitap eden ürün alternatiflerine sahip. Vestfrost buzdolapları arasında yer alan  VF 1268 modeli, toplam brüt 300 litre alana sahip. Toplam net hacmi ise 256 litre. Geniş iç alanı aracılığı ile rahat bir depolama alanı sunuyor. Buzdolabı, üstten donduruculu dizaynı ile alışılmamış bir kullanım zevki sunuyor. Beyaz renk ile üretilen dolabın farklı bir renk seçeneği üretilmemiş. Statik dondurma teknolojisi aracılığı ile az bir vakitte verimli neticelere ulaşmanızı sağlıyor. Vestfrost VF 1268 300 lt Statik Buzdolabı fiyatı ne kadar? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön