25 / 04 / 2024

Hepsiburada'dan sevgililer gününe özel kampanya! Nespresso kahve makinelerinde hemen al sonra öde avantajı

Hepsiburada'dan sevgililer gününe özel kampanya! Nespresso kahve makinelerinde hemen al sonra öde avantajı

Sevdiğinizle en özel ve mutlu anları hepsiburada'nın kampanyası ile taçlandırın. Sevdiğinize alacağınız onu özel hissettireceğiniz anları espresso Essenza Mini C30 Grey Kahve Makinesi ile ölümsüzleştirin. O da her kahve içtiğinde sizi hatırlasın. Peki Nespresso Essenza Mini C30 Grey Kahve Makinesi f



Nespresso Essenza Mini C30 Özellikleri

Nespresso Essenza Mini paketinin son derece cesur olduğunu söylemek gerekir. Zarif kıvrımları aracılığı ile mutfağınızda ve arzuladığınız başka alanlarda kullana bilirsiniz. Makinenin ayarlanabilir özellikte, iki farklı boyutlu kahve fincanını kullanabilme olanağı tanır. Nespresso Essenza Mini kahve makinesinin küçük ebatta olması nedeniyle her yere sığıyor olması da ayrıca poztiftir. Sahip olduğu yüksek basınçlı pompası ile espresso ve lungo gibi lezzetli kahveleri en iyi kıvamıyla tüketebilirsiniz.

Hepsiburada dan sevgililer gününe özel kampanya! Nespresso kahve makinelerinde hemen al sonra öde avantajı

Nespresso Essenza Mini kahve makinesi 30 saniye içinde hayli kısa bir sürede ısınır. Aynı zamanda makine sizleri ve çevreyi düşünerek her zaman enerji tasarrufu sunar. Enerjinin en küçük birimini dahi asla boşa harcamaz. İki dakikadan sonra düşük enerji tüketimi sağlamak adına eko moduna girer. Eğer makinede 9 dakika boyunca herhangi bir işlem yapılmaz makine otomatik olarak kendisini kapatacaktır. Böylece daha az enerji harcayarak tasarruf sağlamış olursunuz. 

NESPRESSO KAHVE MAKİNESİ 06 ŞUBAT 2023 FİYAT LİSTESİ

Nespresso kahve makinesi satış fiyatı :2.599,00 TL

Kaynak:  www.hepsiburada.com

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 06 Şubat 2023 tarihinde saat 02:30'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.80 Türk Lirası, euro 20.49 Türk Lirası, altının gramı ise 1157 Türk Lirası değerinde.

Pek çok kişi neden Microsoft Edge'den nefret ediyor! İşte nedeni

Yapay zekada büyük hamle! Kasım ayından sonra resmen başladı

Sanal gerçekliğe büyük yatırım! Zuckerberg'in bir sözü yüzde 20 arttırdı 

 


Geri Dön