16 / 04 / 2024

Her dediği tutan İslam Memiş'ten kararsız yatırımcılara bomba tavsiye! Kaçıran başını taşlara vurur

Her dediği tutan İslam Memiş'ten kararsız yatırımcılara bomba tavsiye! Kaçıran başını taşlara vurur

Haftaya düşüşlerle başlayan altın ve dolarda dalgalanma devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşlerin kalıcı olmadığını belirterek en karlı yatırım aracını duyurdu. 



BDDK’nın kararı sonrası düşüşe geçen altın ve dolarda kayıplar yükseliyor. ABD’den gelen kritik karar sonrası toplanma sürecine giren ons altın yükselişe başladı. Gram altın ve dolarda ise dalgalanma devam ediyor. Piyasalardaki hareketliliği değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, fiyatlardaki düşüşlerin kalıcı olmadığını belirterek en iyi yatırım aracını paylaştı. İşte İslam Memiş’in açıklamaları…
“CİDDİ FIRSATLAR KARŞIMIZA ÇIKTI”
“BDDK'nın kararından sonra dolar kurunda emtia fiyatlarında yaşanan gerileme ile birlikte lirada bekleyen yatırımcısının burada ciddi anlamda fırsatlar bulduğunu tahmin ediyorum. Bilhassa yine pazartesi günü geniş bant aralığında dalgalanan kur mevcuttu.”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön