19 / 04 / 2024

Her dediği tutan İslam Memiş'ten kararsız yatırımcılara bomba tavsiye! Kaçıran başını taşlara vurur

Her dediği tutan İslam Memiş'ten kararsız yatırımcılara bomba tavsiye! Kaçıran başını taşlara vurur

Haftaya düşüşlerle başlayan altın ve dolarda dalgalanma devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşlerin kalıcı olmadığını belirterek en karlı yatırım aracını duyurdu. 



GRAM ALTINDA SON DURUM
“Dolar kuru 16.07 seviyelerine kadar gerilemişti. Gram altının fiyatı 950 lira seviyesine kadar düşmüştü. Gün içerisinde tekrar hızlıca yükseldi ve dün de direnç seviyesini zorladı."
“RAİLLİLER GÖREBİLİRİZ”
"Borsa İstanbul açılış endeksi 2490 puanda kapanış yaptı. Ben ralli beklentimi yeni zirve beklentimi devam ettiriyorum. Özellikle borsa tarafındaki geri çekilmeler oldukça yeni rallilerle yükseliş trendini sürdürebilir.”
DOLAR KURUNDA SON DURUM
“Dolar/TL kuru 16.65 seviyelerinde şu an. Gün içerisinde 16.56-16.76 aralığını takip edeceğim. Biraz geniş bant aralıkları tekrar gündeme gelmeye başladı. Özellikle geçen haftalarda biraz daha dar bant aralıklarında yükselişlerin biraz daha sınırlı olduğuna şahit oluyorduk.”
“Bu hafta da biraz daha günlük bazda, haftalık bazda geniş bant aralıklarına hazırlıklı olmak lazım. Bilhassa makas aralıklarına dikkat etmek lazım. En sert geri çekilmeden sonra, bankaların makas aralıklarının ciddi anlamda açık olduğuna şahit oluyoruz."

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön