19 / 04 / 2024

Her dediği tutan İslam Memiş'ten yeni gram altın tahmini! Bakmayan pişman olur

Her dediği tutan İslam Memiş'ten yeni gram altın tahmini! Bakmayan pişman olur

İslam Memiş'ten ABD'den gelen bazı verilerin ardından düşüşe geçen gram altın için dikkat çeken yeni tahminler geldi. Memiş, düşüşlerin kalıcı olup olmayacağını, devam edip etmeyeceğini değerlendirirken, zirve için 5 kademeli bir tahmin yaptı.



"Altın ve gümüş için alım zamanı geldi mi?" başlıklı videosunda İslam Memiş, borsa, gram altın, gram gümüş, dolar ve euro değerlendirmelerde bulundu. "Bu hafta borsa, döviz ve altın-gümüş fiyatlarında hangi gelişmeler yaşandı? Altın ve gümüş fiyatlarında düşüş devam eder mi? Bu soruların yanıtını vermeye çalışacağım" diyerek sözlerine başlayan Memiş, borsa için beklediği zirveyi duyurdu.

İSLAM MEMİŞ BORSADA ZİRVE BEKLENTİSİNİ AÇIKLADI

"Borsa İstanbul günü 4995 puan, yani yüzde 5.12'lik değer artışı ile tamamladı. Borsa tarafında bu hafta yaşanan sert düşüşlerle birlikte neler olduğunu anlatmıştım. Yaklaşık bir aydır borsa tarafındaki arkadaşlarımızın, 5300'e kadar yükselince, dikkat edin demiştim. Geri çekilme mümkün olabilir uyarılarım vardı. Sosyal medya algısı ile Türk borsasını kötülemek için de çeşitli faaliyetler gerçekleştirildi. Ben size bir yatırımcı olun, cebinize odaklanın, piyasaların duygusu yoktur demiştim. Düşüşler de orta ve uzun vade için çok iyi fırsatlar sunuyor. Bundan sonra borsa ne olursa olsun, endeks tarafını değil, yukarıdaki direnç seviyesine göre hedef belirledik. Bu 6 aylık süreçte neler olabilir, sert düşüşler olabilir, sert düşüşler olabilir, bu fiyat değişimlerine kalmayacağız. Borsa tarafında orta ve uzun vadeli öngörülerim pozitif yönde devam ediyor. 6500 puana kadar yıllık bazda yükseliş öngördüğümü de açık yüreklilikle söylüyorum."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön