29 / 03 / 2024

Her haneye uygun yeni kredi paketi! Enerji Bakanı müjdeyi verdi

Her haneye uygun yeni kredi paketi! Enerji Bakanı müjdeyi verdi

Vatandaş her yerde uygun faizli kredi ararken bir müjde de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez verdi. Bakan Dönmez, uygun fiyatlı kredi için sinyali yaktı. İşte detaylar…



Her geçen gün artan enflasyon ve Rusya’nın Ukrayna’ya girişinin ardından, dünya dar bir boğaza sürüklendi. Öyle ki pazarlardaki sebze ve meyveler bile yarımşar kilo halinde satılmaya başladı.

Hal böyle olunca da vatandaş, çareyi bankalarda aramaya başladı. Birçok bankadan çeşitli ihtiyaç kredisi paketleri kampanyaları gelmeye başladı.

İnsanlar, konut veya araç sahibi olmak için çektikleri kredilerinin en faydalı şekilde geri dönüşlerini arıyor.

Kredilerle ilgili de bir açıklama Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıkladı.

Dönmez, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile temas halinde olacağının sinyalini verirken, yeni bir kredi paketinin olabileceğini vurguladı.

Her haneye uygun yeni kredi paketi! Enerji Bakanı müjdeyi verdi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön