25 / 04 / 2024

Hilton Garden İstanbul John Jacob Astor Competition ödülü aldı!

Hilton Garden İstanbul John Jacob Astor Competition ödülü aldı!

15. Uluslararası Emlak ve Ticari Gayrimenkul Fuarı Expo Real Building tarafından düzenlenen “John Jacob Astor Competition” ödülünü, en çok oyu alan, Amplio Emlak Yatırım A.Ş.’nin yatırımcısı olduğu Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn kazandı



Geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan ve mimarisiyle ilk ödülünü ArkiPARC Gayrimenkul Ödülleri kapsamında kazanan Hilton Garden Inn Golden Horn İstanbul, dünya çapında ödüller kazanarak adını duyurmaya devam ediyor. 


Haliç’e 1 yılda 3 Büyük Ödül

Amplio Emlak Yatırım A.Ş.’nin yatırımcısı olduğu otel, Amerika dışında LEED Gold sertifikasını alan tek otel olarak, dünyanın en değerli 15 oteli arasına girerken, şimdide gayrimenkul sektörünün yaratıcısı olarak görülen John Jacob Astor’un adına düzenlenen ödülün sahibi oldu. İlk kez bir otel projesi bu ödülü almaya hak kazandı.

Düzenlenen oylamada en yüksek puanı toplayan Hilton Garden Inn böylece ArkiPARC ödülü ve LEED Gold sertifikasından sonra bir ödül daha alarak, Haliç’i 1 yılda 3 büyük ödül ile taçlandırdı. Münih’te, Expo Real Fuarı’nda gerçekleştirilen ödül töreninde, ödülü Amplio Emlak Yatırım A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu adına Alman ortaklarından Jan Hendrik Froesch aldı.


Kartvizitim: Hilton Garden Inn İstanbul Golden HornOtelin yatırımcı firması Amplio Emlak Yatırım A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu, bu yatırımı kartviziti olarak görüyor.


Ödül ile ilgili olarak “Türkiye’de konuttan ofise, otelden alışveriş merkezine kadar yüzlerce proje yapılıyor. Bu projeler arasında farklılık yaratmak gerekiyor. Biz otel projesine başlarken hem farklılık yaratmak, hem de örnek olabilecek bir yatırım yapma kararı almıştık. Övünebileceğimiz bir iş yaptığımızı bu ödüller sayesinde anlıyoruz.” diyen Babaoğlu, yeni  projelerinin de sektöre örnek olacağını belirtti.



Geri Dön