16 / 04 / 2024

Hoover Çamaşır Kurutma Makinesi indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Hoover Çamaşır Kurutma Makinesi indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

9 kg kapasiteli Hoover kurutma makinesi; Yünlü, pamuklu, kot, gömlek, sentetik gibi farklı kumaşlara özel programları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu kurutma makinesi akıllı telefon ile kurutma makinesini kontrol edebilme ve 9 saate varan gecikmeli başlangıç özellikleri ile çokça tercih ediliyor.



Hoover Çamaşır Kurutma Makinesi indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi
Havaların soğuması ile çamaşırların kuruması gittikçe zorlaştı. Ev hanımları için çamaşır kurutma işi bir zahmete dönüştü. Ve bunun üzerine ev hanımları kıyafetin kumaşına zarar vermeyen,kokuları gideren ve kıyafetleri nemden arındıran çamaşır kurutma makinesi arayışına girdi. İşte kullanıcının aradığı özellikte Hoover Çamaşır Kurutma Makinesi özellikleri

KUMAŞ TÜRÜNE ÖZEL PROGRAM

Yünlü, pamuklu, kot, gömlek, sentetik gibi farklı kumaşlara özel program seçenekleri sayesinde giysilerinizi ve tekstil ürünlerinize zarar vermeden kurutur. Bu sayede bir defada çok miktarda çamaşır kurutabilir, kırışıklıkları 20 dakikada açabilirsiniz.

KOKU GİDERME FONKSİYONU

Koku giderme programı sayesinde kumaşlara sinen kokulardan sadece 20 dakikada kurtulmak mümkün. Söz konusu program sayesinde çamaşırlarınız bakımdan çıkmış kadar hijyenik olur ve hoş kokar.

ONE TOUCH

NFC teknolojisine sahip olan akıllı telefonlar ile kurutma makinesi arasında bağlantı kuran One Touch teknolojisi ile kurutma makinenizi uzaktan kontrol edebilir, ekstra program seçenekleri ile çok daha pratik kurutma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

4 KURUTMA DERECESİ

Ekstra kuru, ütü kuruluğu, dolap kuruluğu ve askı kuruluğu olmak üzere 4 farklı kurutma derecesi ile kumaşlarınızın hakettiği kuruluğu verir.

ÇAMAŞIRIN NEMİNİ ÖLÇEN KURULUK SENSÖRÜ

Makine içinde yer alan ve çamaşırın nem oranını ölçen kuruluk sensörü sayesinde çamaşırlar kuruduğunda makinenin çalışması otomatik olarak kendiliğinden durur. Enerji tasarrufu sağlayan bu sensör sayesinde makine gereğinden fazla çalışmazken çamaşırlarınızın da yıpranması önlenmiş olunur.

9 SAATE VARAN GECİKMELİ BAŞLANGIÇ

Gecikmeli başlangıç özelliği sayesinde dilerseniz kurutma makinenizin 3 saat, 6 saat ve 9 saat sonra otomatik olarak çalışmasını bir tuş ile sağlayabilirsiniz.

İşte indirimli fiyatıyla çamaşır kurutma makinesi fiyat listesi..


Geri Dön