19 / 04 / 2024

Altus 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi cebinize iyi gelecek indirimle Carrefoursa'da satışta! 7 Mart 2023 fiyat listesi

Altus 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi cebinize iyi gelecek indirimle Carrefoursa'da satışta! 7 Mart 2023 fiyat listesi

Altus Al 91 YB 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi , geniş iç hacmi sayesinde tek sefer 9 kg çamaşırı ısı pompalı şekilde kurutur. Kurutma makinesi 15 farklı kurutma işleviyle etkili sonuçlar ortaya koyar.



 Altus 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi cebinize iyi gelecek indirimle Carrefoursa da satışta! 7 Mart 2023 fiyat listesi
Altus çamaşır kurutma makinesi kısa sürede yaklaşık 9 kilogram çamaşırı ısı pompalı şekilde kurutarak kullanıma hazır hale getirir. Her kumaş türüne göre 15 farklı kurutma programı bulunan kurutma makinesi kurutma işlemini gerçekleştirirken kıyafeti koruyarak zarar vermez.

KURUTMA MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

Altus çamaşır kurutma makinesi, farklı teknik donanımları ve tasarımı ile geniş kullanım alanı sunuyor. Tek seferde gerçekleştirdiği kurutma işlemi ve her kumaş türüne göre sunduğu kurutma programları sayesinde çokça tercih ediliyor. Altus çamaşır kurutma makinesinde kırışıklık önleme özelliği de yer alıyor. Bu sayede kıyafetler minimum kırışıklık ile makineden çıkıyor.

Geniş iç hacmi sayesinde tek seferde fazla çamaşırın kurutulması mümkün oluyor. Böylece enerji tasarruflu bir kullanım gerçekleşmiş oluyor. Çamaşır kurutma makinesi ısı pompalı şekilde kurutma işlemini gerçekleştirerek etkili sonuçlar elde edilmesini sağlıyor.

Altus Al 91 YB 9 kg çamaşır kurutma makinesi özellikleri arasından farklı kurutma özellikleri dikkat çekiyor. Bu kurutma fonksiyonları arasından kumaş türüne göre bir tercih oluşturuluyor. Altus çamaşır kurutma makinesi boyutu, 846 mm yükseklik, 597 mm genişlik ve 601 mm derinliğe sahip olmasıyla istenilen yerde kullabiliyor.

Isı pompalı şekilde kurutma işlemi gerçekleştiren çamaşır kurutma makinesinin ön yüzeyinde kontrol paneli bulunuyor. Bu panelden kumaş türüne göre bir kurutma programı seçilebiliyor.Kontrol paneli yan kısmında LED gösterge ekranı yer alıyor. Bu ekran üzerinden program bitimine kalan süre kolaylıkla takip ediliyor. 
Makinede toplamda 15 farklı kurutma programı bulunuyor.

Peki çamaşır makinesinin diğer özellikleri neler? 


Geri Dön