25 / 04 / 2024

Hükümet asgari ücrete üçüncü zam için tarih verdi! 8 bin lira mı oluyor?

Hükümet asgari ücrete üçüncü zam için tarih verdi! 8 bin lira mı oluyor?

Milyonlarca çalışan vatandaşın gözü kulağı aralık ayında karar verilecek olan asgari ücret rakamında. Zaman yaklaştıkça asgari ücret ile ilgili yeni tahminler de gelmeye devam ediyor. Peki asgari ücret 8 bin lira mı olacak? İşte detaylar…



Temmuz ayında asgari ücrete ikinci defa yapılan zam ile birlikte gözler artık ocak aralık ayında açıklanacak olan yeni asgari ücret rakamlarında. Konu ile alakalı olarak ise son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in dün asgari ücretin aralık ayındaki zammı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin asgari ücrete zam için aralık ayına dikkat çekti.

"ASGARİ ÜCRETE ARALIK'TA ZAM YAPACAĞIZ"

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasası için açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Geçtiğimiz dönem asgari ücrete tarihin en yüksek oranında zam gerçekleştirdik. Temmuz ayında da yaptık. Aralık ayı geliyor, aralıkta da yapacağız" ifadelerini kullandı.

Hükümet asgari ücrete üçüncü zam için tarih verdi! 8 bin lira mı oluyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön