26 / 04 / 2024

Hükümetten flaş adım! Asgari ücrete 2. zamla ilgili toplantılar başladı! Hesap kitap yapılıyor!

Hükümetten flaş adım! Asgari ücrete 2. zamla ilgili toplantılar başladı! Hesap kitap yapılıyor!

Asgari ücrete yılbaşında yüzde 50 zam yapıldı ancak enflasyon da her ay belli bir oranda yükseliyor. Bu gelişmenin ardından asgari ücrete zam yapılıp yapılmayacağı merak edilmeye başlandı. Peki asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı?



AKP Sözcüsü Ömer Çelik'e "Asgari ücrette ikinci zam olacak mı?" sorusu yöneltildi. Çelik, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Hükümetten flaş adım! Asgari ücrete 2. zamla ilgili toplantılar başladı! Hesap kitap yapılıyor! 

Habertürk'ün aktardığına göre, Ömer Çelik, asgari ücrete ikinci zamla ilgili olarak, "Vatandaşımızın enflasyon ve olumsuz gelişmeler karşısında ezilmemesi için toplantılar yapıyoruz. Onların zamanlaması, içeriklendirilmesi Çalışma Bakanlığı açısından hangi takvimle yapıyorlar, şu anda bir şey söylemek erken" açıklamasında bulundu. 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz da konuyla ilgili konuştu ve  "Bir süre daha enflasyon ile yaşayacağız. Ama hükümetimiz bu enflasyon ile mücadele ederken bir yandan da dar kesimlileri enflasyona ezdirmemeye çalışıyor. KDV indirimleri yapıldı, emekliye memura zamlar yapıldı. Şimdi yıl ortasında da zam yapılacağını duyuyoruz" ifadelerini kullandı. 

A101'de çılgın indirimli aktüel katalog! Çaykur çay, ayçiçek yağı, tavuk etine dev kampanya! 20 Mayıs 2022 fiyat listesi

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına indirim geliyor mu? Opet, Total, BP, Petrol Ofisi ve BP 20 Mayıs 2022 fiyat listesi

Emekli Temmuz maaşı belli oldu mu? Bakan Bilgin açıkladı o rakamlar değişti! SSK, Bağkur, memur ve emekli zammı kaç TL?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön