28 / 03 / 2024

Hükümetten vatandaşa 57 milyarlık destek!

Hükümetten vatandaşa 57 milyarlık destek!

Pandemi sürecinde salgının etkilerini azaltmak ve salgınla mücadeleyi güçlendirmek için hayata geçirilen Sosyal Koruma Kalkanı ile vatandaşa yapılan destek 56 milyar 926 milyon 950 bin 408 liraya ulaştı.



Sosyal Destek Programı'yla üç faz halinde toplam 6 milyar 471 bin lira, Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyası ile 2 milyar 74 milyon lira, kısa çalışma ödeneği ile 29 milyar 813 milyon lira, nakdi ücret desteği olarak 9 milyar 281 milyon lira, işsizlik ödeneği olarak 5 milyar 359 milyon lira, normalleşme desteği şeklinde 3 milyar 926 milyon lira destek sağlandı.

A Haber'de yer alan habere göre; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Mart ayına ilişkin Nakdi ücret desteği ödemelerinin dün yapıldığını söyledi.

Ödemelerin banka hesapları üzerinden yapıldığını belirten Selçuk, sistemde IBAN bilgisi eksik veya hatalı olanların ödemelerinin ise PTT aracılığıyla gerçekleştirildiğini kaydetti.

Hükümetten vatandaşa 57 milyarlık destek!
GÜNDE 50 LİRA

Halen ücretsiz izinde olanlara günlük 47,70 lira nakdi ücret desteği veriliyor.

Damga vergisi kesilmiş olarak işçiye aylık bin 420 lira ödeniyor.

Meclis komisyonundan geçen teklife göre; günlük ödeme 50 lira olacak.

İşçiye aylık bin 500 lira ödenirken, damga vergisi kesintisi de yapılmayacak.

.

Devletten çalışanlara müjdeli haber! 1500 TL destek kimlere verilecek?

İhtiyaç sahibi herkese 1460 TL destek! Başvurular devam ediyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön